Rampage SMX-R111 vs SMX-R15

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    3
Makaleler
8
Yer
Dünya
Merhabalar, sorum gayet açık. Bu iki modelden birini tercih edeceğim, başka model önermeyin lütfen. İkisinin de linklerini bırakıyorum, fiyatlarına göre düşünmeyin, sadece özellik olarak karşılaştırın çünkü zaten farklı bir yerden çok çok daha ucuza alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
R111:
R15:
Ek olarak R15 Pixart PMW3325 sensör kullanıyor, R111 ise Corsair M55 Pro'da da olan PMW3227'yi kullanıyor.
@Onur Altuğ Sever hocam yorumunuzu alabilir miyim? Dediğim gibi fiyat normalden çok çok ucuza (100 lira gibi hatta daha ucuz olabilir) gelecek. Yani bu durumda daha iyi bir model yoktur diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Logitech G102.
@ssmuu
Kalitesiz markaları kullanabilirsiniz sizi zorlayan yok.
O zaman bana 90 liraya sıfır G102 bul alayım. Aynı fiyatta olsa hadi tamam öneri istememe rağmen yaptın ama öyle bile değil 2 kat fark var. Ayrıca Rampage o kadar kalitesiz bir marka değil, SMX-R1 modeli 6. yılını doldurdu hala kullanıyorum.

Logitech G102.
@ssmuu
Kalitesiz markaları kullanabilirsiniz sizi zorlayan yok.
Şu şekilde belirteyim; pek çok kişinin 'kalitesiz' diye tanımlayabileceği ama esasında üst düzey farelere taş çıkartan modeller mevcut. Ekonomik sınıfta model üreten fare üreticileri arada orta, orta üst seviye modeller de üretiyor. G102'nin kalitesiz olduğunu düşündüğümü nereden çıkardınız?

Rampage'yi yerden yere vuruyorlar, ama ben 4 yıldır Rampage KB-R04 klavyem, Rampage SMX-R50 HOWL kullanıyorum. Fanım da Rampage.

Rampage ucuz ürün üretiyor. Eğer cebinde daha kaliteli ürünleri alacak kadar bütçen yoksa, Rampage'de üzmez. Şuanda Howl kullanıyorum ve orta tekerlek tuşu çalışmıyor. Kargoya vermeye üşeniyorum. Gitsem değiştirirler ama üşeniyorum. Giderim bi' ara :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı