Merhabalar, sorum gayet açık. Bu iki modelden birini tercih edeceğim, başka model önermeyin lütfen. İkisinin de linklerini bırakıyorum, fiyatlarına göre düşünmeyin, sadece özellik olarak karşılaştırın çünkü zaten farklı bir yerden çok çok daha ucuza alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.
R111:
www.hepsiburada.com
www.rampage.com.tr
R15:
www.hepsiburada.com
Ek olarak R15 Pixart PMW3325 sensör kullanıyor, R111 ise Corsair M55 Pro'da da olan PMW3227'yi kullanıyor.
@Onur Altuğ Sever hocam yorumunuzu alabilir miyim? Dediğim gibi fiyat normalden çok çok ucuza (100 lira gibi hatta daha ucuz olabilir) gelecek. Yani bu durumda daha iyi bir model yoktur diye tahmin ediyorum.
R111:
Rampage SMX-R111 Defilade 12400DPI RGB Mouse Fiyatı
Rampage SMX-R111 Defilade 12400DPI RGB Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Rampage SMX-R111 DEFILADE 12400dpi RGB Işıklı Super Light Makrolu Gaming Oyuncu Mouse
...

Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah - Gri Fiyatı
Rampage Shine SMX-R15 10000 DPI RGB Oyuncu Mouse Siyah - Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

@Onur Altuğ Sever hocam yorumunuzu alabilir miyim? Dediğim gibi fiyat normalden çok çok ucuza (100 lira gibi hatta daha ucuz olabilir) gelecek. Yani bu durumda daha iyi bir model yoktur diye tahmin ediyorum.
Son düzenleme: