Rampage SMX-R13 vs SMX R51

Motodos

Hectopat
Bu iki fareden birini almayı düşünüyorum. R-51'in tasarımı hoşuma gitti yorumlar da güzel gelmiş. R-13'ün de tam bir fiyat performans canavarı olduğu söyleniyor ve el ergonomisi çok iyi gözüküyor. R-51 2MS, R-13 1 MS'ten daha az tepkime süresine sahip. Fark çok hissedilir mi?
Sizce hangisi alınır?
R-51: Rampage SMX-R51 FLARE Usb Siyah 10000 Dpi RGB Profesyonel Makrolu Gaming Mouse - Rampage
R-13: Rampage CENTAUR SMX-R13 Siyah/Kırmızı 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse - Rampage

Son düzenleme:
Bu iki fareden birini almayı düşünüyorum. R-51'in tasarımı hoşuma gitti yorumlar da güzel gelmiş. R-13'ün de tam bir fiyat performans canavarı olduğu söyleniyor ve el ergonomisi çok iyi gözüküyor. R-51 2MS, R-13 1 MS'ten daha az tepkime süresine sahip. Fark çok hissedilir mi?
Sizce hangisi alınır?
Hangisinde rahat edeceğini düşünüyorsan onu almalısın ama ben şahsen R-13 1MS i öneririm. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı