Kullandıysanız cevap veriniz lütfen.Tepkime dememiş tepme demiş.
Kısacası hile yapacaksınız?
Kullandıysanız cevap veriniz lütfen.Tepkime dememiş tepme demiş.
Kısacası hile yapacaksınız?
Alınmaz. 65IPS değerine sahip ve aşırı düşük, CS'de üzer sizi.
T70 öneririm.
![]()
Bloody T70 Winner Metal Skatez Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bloody T70 Winner Metal Skatez Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
250 TL'lik mouse öyle mi peki.
2021 yılında 65IPS değerine sahip Sunplus sensör kullanan bir mouse almak istiyorsa buyur alsın, üstüne CS'de makro ile hile yapacak, ne diyeyim?Arkadaş mouse önermeyin demiş.
O halde çöpünüz hayırlı olsun.Kullandıysanız cevap veriniz lütfen.
2021 yılında 65IPS değerine sahip sunplus sensör kullanan bir mouse almak istiyorsa buyur alsın, üstüne CS'de makro ile hile yapacak, ne diyeyim?
O halde çöpünüz hayırlı olsun.
Kardeşim para benim mal benim. İstediğimi alırım sana ne? Hile mi de yaparım seni ne ilgilendiriyor? Param var istediğimi de alırım seni de bir gram alakadar etmez.
Madem bizim fikirlerimizi önemsemeyeceksiniz niçin konu açıp soruyorsunuz?Kardeşim para benim mal benim. İstediğimi alırım sana ne? Hilemi de yaparım seni ne ilgilendiriyor? Param var istediğimi de alırım.
Kardeşim para benim mal benim. İstediğimi alırım sanane? Hile mi de yaparım seni ne ilgilendiriyor? Param var istediğimi de alırım seni de bir gram alakadar etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.