Harry Kewell
Centipat
Eskiden kullanıyordum. 5 6 ayda yan tuşları bozulmuştu.Yüklüyor…
www.vatanbilgisayar.com
Bütçeme uygun. Güzel duruyor. Bu fiyata daha iyisi var mı?
Zaten 4 ay önce çıkmadı mı bu model?Eskiden kullanıyordum. 5 6 ayda yan tuşları bozulmuştu.
Pardon V2 modeliymiş bu. V1 versiyonu vardı bende.Zaten 4 ay önce çıkmadı mı bu?
Hocam Vatan Bilgisayar'ın sitesinde bütçeye uygun en çok satan mouse bu gözüküyor. Bir de frisby diye bir marka var. Onu almam.Hocam bence Rampage dışında bir marka al. En azından kaliteli bir şey al uzun süre kullanırsın.
En fazla 650 TL verebilirim. Zorlarsam belki 700. Kaliteliyse tabii. Mağazadan alacağım. Ankara'da oturuyorum. Ha Vatan çok fazla zorunlu değil. MediaMarkt, Teknosa falan da olur.Bütçeyi en fazla kaç liraya kadar çıkarabilirsin?
monster mouseler hakkında hiç bir tecrübem yok ama güzele benziyor.Hocam Vatan Bilgisayar'ın sitesinde bütçeye uygun en çok satan mouse bu gözüküyor. Bir de frisby diye bir marka var. Onu almam.
En fazla 650 TL verebilirim. Zorlarsam belki 700. Kaliteliyse tabii. Mağazadan alacağım. Ankara'da oturuyorum. Ha Vatan çok fazla zorunlu değil. MediaMarkt, Teknosa falan da olur.
Monster'ın sitesinde şu dikkatimi çekti bir de:
![]()
Pusat V11 Oyuncu Mouse
Pusat V11 oyuncu faresi 7 renge sahip RGB aydınlatması ve 1000 Hz’e kadar ayarlanabilir pozisyon tarama hızı ile oyunlarda hız kesmeyenler için tasarlandı.www.monsternotebook.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.