Rampage SMX-R47 X-Jammer macro kaydetmiyor

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Rampage SMX-R47 X-jammer USB siyah RGB ışıklı 7200 DPI Gaming oyuncu mouse.

Sahip olduğum fare bu ve bunun makro programını indirdim. Makro programında, makro bölümüne tıkladığım zaman; record dediğim zaman normalde kaydetmesi lazım ama o tekrar record oluyor. Kaydetmiyor. Aşağıya fotoğrafını attım normalde ona tıkladığım zaman kırmızı olması lazım ve kaydetmesi lazım ama bende sanki iki kere tıklamışım gibi kırmızı olup record oluyor. Çözüm var mı? Daha yeni aldım 2 saat geçmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı mouseyi bu gün aldım sanırım sen de şoktan aldın uygulamasında ilk önce boş alana sağ tıklayıp yeni grup oluşturman lazım ondan sonra o grubun içinde yeni makro oluşturacaksın yine sağ clickle yardımcı olması açısından şöyle bir ss atayım
ancak ben de henüz makro ayarlamasını tam anlayamadım no recoil makroları yapacaktım fakat çok zor

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    133,2 KB · Görüntüleme: 610
Kanka ben yaptım o atadığın makroya tıklayıp açılan şeye tıklaman lazımmış bende şokdan aldim kanka şey soracağım Minecraft'da falan makro nasıl yapacağım öğrenirsen bana da söle.

aynı mouseyi bu gün aldım sanırım sen de şoktan aldın uygulamasında ilk önce boş alana sağ tıklayıp yeni grup oluşturman lazım ondan sonra o grubun içinde yeni makro oluşturacaksın yine sağ clickle yardımcı olması açısından şöyle bir ss atayım
ancak ben de henüz makro ayarlamasını tam anlayamadım no recoil makroları yapacaktım fakat çok zor
bende aldım uygulama adı ne yada link atarmısın driverın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı