Ne için kullanacaksınız fareyi? Oyun, hızlı tıklama, ev kullanımı vs.Başka önerceğiniz mouse var mı?
Ne için kullanacaksınız fareyi? Oyun, hızlı tıklama, ev kullanımı vs.
Sanırım ellerim büyükBen fareyi avuç içi tutuyorum, ellerim büyük mü orta mi bilmiyorum ama şu anda attığım fotodaki fareyi kullanıyorum elime tam oturuyor.![]()
Ben fareyi avuç içi tutuyorum, ellerim büyük mü orta mi bilmiyorum ama şu anda attığım fotodaki fareyi kullanıyorum elime tam oturuyor.Eki Görüntüle 1140744
Bütçenize uygun olarak Corsair Katar Pro öneririm. Sensörü fiyatına göre harikadır. 12K DPI'a kadar çıkabilir. Fakat küçük bir faredir. Yakınlarınızda MediaMarkt mağazası varsa gidip denemenizi öneririm. CORSAIR CH-930C011-EU Katar Pro Ultra Hafif 12.400 DPI Optik Sensör Gaming Mouse Siyah
Tamam teşekkürler.
Ek olarak hocam Redragon M808 storm benim kullanmış olduğum ve mükemmel çalışan bir faredir. Sensör olarak corsiar Katar Pro ile aynıdır. 1-2 ay önce aldım ve hala kullanıyorum. Redragon kaliteli bir markadır güvenebilirsiniz. Ek olarak bütçeniz 200 liraymış. Hem görünüş, hem kalite olarak M808 öneririm.
Siz bu fareyi hepsiburada dan mı aldınız ?Ek olarak hocam REDRAGON M808 STORM benim kullanmış olduğum ve mükemmel çalışan bir faredir. Sensör olarak Corsiar Katar Pro ile aynıdır. 1-2 ay önce aldım ve hala kullanıyorum. REDRAGON kaliteli bir markadır güvenebilirsiniz. Ek olarak bütçeniz 200 liraymış. Hem görünüş, hem kalite olarak M808 öneririm.
@Baraegu
Bu farenin yazılımı var mı?
Siz bu fareyi hepsiburada dan mı aldınız ?
Hepsiburada üzerinden aldım evet. Ek olarak yazılımı mevcut. Hepsiburada güvenilir bir sitedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.