Rampage SMX-R78 sharper alınır mı?

Dark FEAR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN004 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Gaming Laptop
Rampage SMX-R78 sharper alınır mı?

Oyun için fare arıyorsanız en önemlisi tutuş şeklindir. Hangi şekilde tutuyorsun? Elin büyük mü küçük mü? 3 farklı tutuş şekli vardır.
45-0-de1e5781356a248a915583e72c145a92.jpg

Ben fareyi avuç içi tutuyorum, ellerim büyük mü orta mi bilmiyorum ama şu anda attığım fotodaki fareyi kullanıyorum elime tam oturuyor.
Screenshot_20210817-161253_Chrome.jpg

Ben fareyi avuç içi tutuyorum, ellerim büyük mü orta mi bilmiyorum ama şu anda attığım fotodaki fareyi kullanıyorum elime tam oturuyor.
Screenshot_20210817-161253_Chrome.jpg
Sanırım ellerim büyük

Ben fareyi avuç içi tutuyorum, ellerim büyük mü orta mi bilmiyorum ama şu anda attığım fotodaki fareyi kullanıyorum elime tam oturuyor.Eki Görüntüle 1140744

Bütçenize uygun olarak Corsair Katar Pro öneririm. Sensörü fiyatına göre harikadır. 12K DPI'a kadar çıkabilir. Fakat küçük bir faredir. Yakınlarınızda MediaMarkt mağazası varsa gidip denemenizi öneririm. CORSAIR CH-930C011-EU Katar Pro Ultra Hafif 12.400 DPI Optik Sensör Gaming Mouse Siyah

Tamam teşekkürler.

Ek olarak hocam REDRAGON M808 STORM benim kullanmış olduğum ve mükemmel çalışan bir faredir. Sensör olarak Corsiar Katar Pro ile aynıdır. 1-2 ay önce aldım ve hala kullanıyorum. REDRAGON kaliteli bir markadır güvenebilirsiniz. Ek olarak bütçeniz 200 liraymış. Hem görünüş, hem kalite olarak M808 öneririm.

@Baraegu

Ek olarak hocam Redragon M808 storm benim kullanmış olduğum ve mükemmel çalışan bir faredir. Sensör olarak corsiar Katar Pro ile aynıdır. 1-2 ay önce aldım ve hala kullanıyorum. Redragon kaliteli bir markadır güvenebilirsiniz. Ek olarak bütçeniz 200 liraymış. Hem görünüş, hem kalite olarak M808 öneririm.

Bu farenin yazılımı var mı?
Ek olarak hocam REDRAGON M808 STORM benim kullanmış olduğum ve mükemmel çalışan bir faredir. Sensör olarak Corsiar Katar Pro ile aynıdır. 1-2 ay önce aldım ve hala kullanıyorum. REDRAGON kaliteli bir markadır güvenebilirsiniz. Ek olarak bütçeniz 200 liraymış. Hem görünüş, hem kalite olarak M808 öneririm.

Siz bu fareyi hepsiburada dan mı aldınız ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı