Garantisi mevcutsa gönderebilirsiniz sorunu görmeden çözüm önermek doğru olmaz.Merhaba. Benim aldığım Rampage smx -R9 mouse bugün LoL oynarken ışıkları gitti ve çalışmıyor. Sürücüleri güncelledim. Çıkartım başka USB'ye taktım ama olmadı.
Benim hakkımda yalan söyleme. Kimseye yalan borcum yok Siz hiçbir şey gelişemez sanıyorsunuz en kalitelisi öncedende iyi olan sanıyorsunuz. Alacağın mouse u İsteğin nasılsa o yönde alırsın bütçen neyse ona göre alırsın rampage sana hitap etmiyor demek ki başka markaya yönel ve arkadaş aldığı şey için enayi olmuyor fikrini kendine sakla.Haa pardon sen yine kendi kullandığın ürünleri övme amaçlı bahsetmişsin Xiaomi'den...
Ben de Everest'in rezili rüsva bir faresini kullanıyorum ama kimseye önermiyorum çünkü sırf ben para verdim diye başkalarının da parasını çöpe atmasını istemiyorum. Gerçi fareyi ben almadım da neyse. Bu arada everest/snopy/rampage aynı markalar.
Benim hakkımda yalan söyleme. Kimseye yalan borcum yok Siz hiçbir şey gelişemez sanıyorsunuz en kalitelisi öncedende iyi olan sanıyorsunuz. Alacağın fareyi İsteğin nasılsa o yönde alırsın bütçen neyse ona göre alırsın Rampage sana hitap etmiyor demek ki başka markaya yönel
Benim hakkımda yalan söyleme. Kimseye yalan borcum yok Siz hiçbir şey gelişemez sanıyorsunuz en kalitelisi öncedende iyi olan sanıyorsunuz. Alacağın fareyi İsteğin nasılsa o yönde alırsın bütçen neyse ona göre alırsın Rampage sana hitap etmiyor demek ki başka markaya yönel. Arkadaş aldığı şey için enayi olmuyor fikrini kendine sakla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.