E emirylmzr Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 74 13 Temmuz 2019 #1 Merhaba. Kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığı ağzıma kadar sokmadan mikrofon sesimi algılamıyor, karşıdakiler beni zar zor duyuyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2019
Merhaba. Kulaklığı yeni aldım fakat kulaklığı ağzıma kadar sokmadan mikrofon sesimi algılamıyor, karşıdakiler beni zar zor duyuyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 13 Temmuz 2019 #2 Bası arttırmayı denediniz mi? Başlat > Denetim Masası > Donanım Ses > Ses Aygıtlarını Yönet > Kayıt > Mikrofonun üstüne sağ tıklayıp "Özellikler" > Düzeyler > Mikrofon Bası Artı 0 Eksi
Bası arttırmayı denediniz mi? Başlat > Denetim Masası > Donanım Ses > Ses Aygıtlarını Yönet > Kayıt > Mikrofonun üstüne sağ tıklayıp "Özellikler" > Düzeyler > Mikrofon Bası
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 13 Temmuz 2019 #3 HakanCT dedi: Bası arttırmayı denediniz mi? Başlat > Denetim Masası > Donanım Ses > Ses Aygıtlarını Yönet > Kayıt > Mikrofonun üstüne sağ tıklayıp "Özellikler" > Düzeyler > Mikrofon Bası Genişletmek için tıkla... Basstan olacağını sanmam. Bende Bloody G500 var ve bass 0'da. Karşı taraf gayet net duyuyor beni. Artı 0 Eksi
HakanCT dedi: Bası arttırmayı denediniz mi? Başlat > Denetim Masası > Donanım Ses > Ses Aygıtlarını Yönet > Kayıt > Mikrofonun üstüne sağ tıklayıp "Özellikler" > Düzeyler > Mikrofon Bası Genişletmek için tıkla... Basstan olacağını sanmam. Bende Bloody G500 var ve bass 0'da. Karşı taraf gayet net duyuyor beni.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 13 Temmuz 2019 #4 zahidbolat dedi: Basstan olacağını sanmam. Bende Bloody G500 var ve bass 0'da. Karşı taraf gayet net duyuyor beni. Genişletmek için tıkla... Bazı mikrofonların bass seviyesi düşük oluyor ve sesiniz az iletiliyor. ASUS Cerberus V1 ve V2 modellerinde durum böyle. Artı 0 Eksi
zahidbolat dedi: Basstan olacağını sanmam. Bende Bloody G500 var ve bass 0'da. Karşı taraf gayet net duyuyor beni. Genişletmek için tıkla... Bazı mikrofonların bass seviyesi düşük oluyor ve sesiniz az iletiliyor. ASUS Cerberus V1 ve V2 modellerinde durum böyle.
KS KS E emirylmzr Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 74 14 Temmuz 2019 #5 Denedim bi tık daha iyi oldu, başka yapabileceğim birşey var mı ? Artı 0 Eksi