Rampage SN-RW1 vs Logitech G230

Makaleler
5
Yer
İzmir
Bilgisayarımda eskiden hep telefonumun kulaklığını kullanıyordum. Doğru düzgün ses kasamayacağımı anlayınca ve mikrofon olmadığından yenisini almaya karar verdim. Tahminen 2 veya 3 haftaya alırım. Şimdi aklımda iki kulaklık var: Rampage SN-RW1, Logitech G230. SN-RW1'in hem 7.1 hem de titreşim özelliği var. G230'un ise mikrofonu iyi diyorlar. Bana soracak olursanız yeni modellere yönelmek daha mantıklı ama sonuçta bu konuyu açmamın bir anlamı kalmazdı. Başka bir kulaklık önermek isterseniz fiyat aralığı 200 - 100 TL arası olsun, mümkünse 200 TL'yi geçmesin. Peki siz bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz?

Snopy markasina, yapmis oldugu onceki urunleri yuzunden buyuk bir on yargi var. SN-RW1 alacaksaniz sosyaldeki onceki konulara bir goz atmanizi tavsiye ederim.

G230 yerine ise Plantronics Gamecom 388 modeli tercih edilebilir.

SN-RW1 bu özellikleri daha iyi olan bir kulaklık. Ancak markanın ürünleri malum. 3 ay sonra bir bakmışsın temassızlık sorunları yaşayabiliyorsun. Kullandığın süre boyunca keyif alırsın ancak ne kadar uzun bir süre kullanırsın belirsiz. O senin insiyatifine bağlı. Ben olsam Gamecom 388 alırdım. Risk almaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı