Rampage SN-RW1 vs SteelSeries Siberia 200

Mikrofon ve Ses Kalitesinde Hangisi?

• SteelSeries Siberia 200

Oy: 5 71,4%
  • Rampage SN-RW1

Oy: 2 28,6%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Daha fazla  
Yakında PCtoplamak gibi bir planım var. Anakartımın kendi ses teknolojisi 7.1, ben de daha uygun olması için Rampage SN-RW 1 kulaklığını düşünüyorum ama SteelSeries Siberia200 daha iyi diyenler var. Ben testleri ve incelemeleri izlediğimde SN-RW1’in performansını daha iyi buldum ama danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel performans olarak SN-RW1 daha iyi. Ama malzeme kalitesi sıkıntı. O marka için bu paralar verilmez. Hyperx Cloud Core modelini öneririm. İncelemesini yapmıştım imzamda linki mevcut. Eğer 7.1 kulaklık almak istersen Cloud 2 modelini tercih edebilirsin. Tabi arada fiyat farkı var.

Anakartın 7.1 özelliğini kullanabilmen için kulaklığını jak girişinden bağlaman lazım. Bu kulaklıklar usb ile bağlanıyor. SN-RW1 aldım pişman değilim, sıkıntı yaratmadı.

Siberi 200 kullanıyorum. Gayet memnunum. Özellikle oyunlardaki performansı gayet güzel. 7.1 olarak bakmayın, rakiplerin yerini anlamakta harika diyebilirim. Tek sorunu kafa bandını tutan tellerin bence pek sağlam olmaması.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı