erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 21 Ekim 2020 #1 Kulaklığın mikrofonunu takmayınca cidden ses çok yüksek ve cızırtısız. Fakat mikrofonu bağlayınca baslarda hafif cızırtılar oluyor, ve ses azalıyor.
Kulaklığın mikrofonunu takmayınca cidden ses çok yüksek ve cızırtısız. Fakat mikrofonu bağlayınca baslarda hafif cızırtılar oluyor, ve ses azalıyor.
Çözüm erenkrgloglu 21 Ekim 2020 deleted dedi: Arka panele takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Arka panelde öyle. Sorunu çözdüm. Realtek HD Audio sürücüsü ve mikrofon içinde sürücü yükledim. Ayarlarını yaptım şu an düzeldi.
deleted dedi: Arka panele takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Arka panelde öyle. Sorunu çözdüm. Realtek HD Audio sürücüsü ve mikrofon içinde sürücü yükledim. Ayarlarını yaptım şu an düzeldi.
Mertonkun Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Askeri Personel 21 Ekim 2020 #2 erenkrgloglu dedi: Kulaklığın mikrofonunu takmayınca cidden ses çok yüksek ve cızırtısız. Fakat mikrofonu bağlayınca baslarda hafif cızırtılar oluyor, ve ses azalıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın kalitesiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: Kulaklığın mikrofonunu takmayınca cidden ses çok yüksek ve cızırtısız. Fakat mikrofonu bağlayınca baslarda hafif cızırtılar oluyor, ve ses azalıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın kalitesiyle alakalı bir durum diye düşünüyorum.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 21 Ekim 2020 #3 Arka panele takıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 21 Ekim 2020 #4 deleted dedi: Arka panele takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Arka panelde öyle. Sorunu çözdüm. Realtek HD Audio sürücüsü ve mikrofon içinde sürücü yükledim. Ayarlarını yaptım şu an düzeldi. Son düzenleme: 21 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
deleted dedi: Arka panele takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Arka panelde öyle. Sorunu çözdüm. Realtek HD Audio sürücüsü ve mikrofon içinde sürücü yükledim. Ayarlarını yaptım şu an düzeldi.