Rampage Spear MidT ATX kasaya Thermalright Peerless Assassin 120 SE sığar mı?

Son düzenleme:
Merhaba kasam Rampage Spear MidT ATX kasa, anakart ise Gigabyte H610M h V2 RAM'lar G.Skill 8 GB Ripjaws V işlemci soğutucu almak istiyorum. Düşümdüğüm soğutucu ise Thermalright Peerless Assassin 120 SE, uyumlu olur mu?
Dostum bende de rampage SPEAR kasa var.
Senin kasada fan kontrolcüsu var mı fanlarin devrini ayarlayabiliyor musun? Bende ki kasa da fanlar sürekli yüksek devirde çalışıyor ve ses yapıyor o da.

Dosya Ekleri

• 7473.png
    7473.png
    819,3 KB · Görüntüleme: 18
Dostum bende de rampage SPEAR kasa var.
Senin kasada fan kontrolcüsu var mı fanlarin devrini ayarlayabiliyor musun? Bende ki kasa da fanlar sürekli yüksek devirde çalışıyor ve ses yapıyor o da.
Merhaba işlemcinin sıcaklığına bağlı çalışıyor sanırım işlemcinin RPM i kaç oluyor kontrol edebilir misiniz? Çünkü kulaklık takılı iken duyulmayacak seviyelere iniyor.

Merhaba işlemcinin sıcaklığına bağlı çalışıyor sanırım işlemcinin RPM'i kaç oluyor kontrol edebilir misiniz? Çünkü kulaklık takılı iken duyulmayacak seviyelere iniyor.

Dostum yanlış hatırlamıyorsam RPM'ini vs göremiyorum Max seviyede çalışıyor direkt Power Supply'e bağlı olduğu için tam güçte çalışıyorlar kontrol ve gözlem sıfır.
Bu halde evet benim de kulaklık varken duyulmuyor ama benim istediğim buna fan kontrolcüsu bağlayıp kendim kalibre etmek ama doğru fan kontrolcünu bulamadım.

Kasa fani girişleri bu şekilde buna uygun kontrolcü bulamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240816_130411.jpg
    IMG_20240816_130411.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 10
Dostum yanlış hatırlamıyorsam RPM'ini vs göremiyorum Max seviyede çalışıyor direkt Power Supply'e bağlı olduğu için tam güçte çalışıyorlar kontrol ve gözlem sıfır.
Bu halde evet benim de kulaklık varken duyulmuyor ama benim istediğim buna fan kontrolcüsu bağlayıp kendim kalibre etmek ama doğru fan kontrolcünu bulamadım.

Kasa fani girişleri bu şekilde buna uygun kontrolcü bulamadım.
Konu açman daha iyi olabilir yanlış bir şey söylemek istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı