Rampage Speed W20 alınır mı?

KaanKalay2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 4500-5000 lira arası bir bütçe ile beni oyalayacak bir direksiyon seti arıyorum. İkinci el bir tane W20 buldum, üç pedallı ve vitesli. Sizce bu fiyat bandına alınır mı? Alınmaz ise ne önerebilirsiniz? Üç pedallı olmasını istiyorum ve ikinci el alacağım için ilanda Param Güvende sisteminin olmasını tercih ederim.

Merhaba. 4500-5000 lira arası bir bütçe ile beni oyalayacak bir direksiyon seti arıyorum. İkinci el bir tane W20 buldum, üç pedallı ve vitesli. Sizce bu fiyat bandına alınır mı? Alınmaz ise ne önerebilirsiniz? Üç pedallı olmasını istiyorum ve ikinci el alacağım için ilanda Param Güvende sisteminin olmasını tercih ederim.
Bana kalırsa rampage'e ait kablo bile alınmaz.

yani evet kısmen bende öyle düşünüyorum ama bu fiyatlarda başka bir tercih hakkı kalmıyor gibi, varmı sizin bir öneriniz?
İkinci el biraz daha eski bir şey alabilirsiniz ama bence parayı kenara atıp biriktirmeye bakın hocam. Yoksa rampage alın gitsin de oyalamaz yani 1 2 hafta dayanır dayanmaz.

Rampage V900 var bende de yayı sokmek için potesyummetreyi soktum pat diye kablosu koptu lehimlerkende direk bozuldu potosyummetre ve şu anda yedek parça bulmakda cok fazla zorlanıyorum buyuk ihtimel sende bir şeyi bozuldugunda parca bulamayacaksın.

İkinci el biraz daha eski bir şey alabilirsiniz ama bence parayı kenara atıp biriktirmeye bakın hocam. Yoksa Rampage alın gitsin de oyalamaz yani 1 2 hafta dayanır dayanmaz.

Yani hocam ilanlara baktımda yok yani bu fiyatlara, dediğiniz gibi biraz daha bütçe çıkarabilsem 9-10 bin lira civarında G29'lar var. Bende onlardan almak isterimde ne yapabilirim bütçem çıkmıyor o kadar.

Direksiyon setinin kötüsü cidden çekilecek çile değil, 3 pedallı olacak diye bunu almak yerine DFGT veya dfp alınmalı.
Peki dfgt alsam sonradan H vites takabilirmiyim?

Bende alacaktım tanıdık vardı, almadım. Çoğu kişi sevmediği için satıyor biriktirt G29 al bende öyle yapıyorum.

Yani hocam ilanlara baktımda yok yani bu fiyatlara, dediğiniz gibi biraz daha bütçe çıkarabilsem 9-10 bin lira civarında G29'lar var. Bende onlardan almak isterimde ne yapabilirim bütçem çıkmıyor o kadar.

Peki DFGT alsam sonradan h vites takabilir miyim?

Hem evet hem hayır, orijinal olarak sonradan h vites ve debriyaj takamazsın, ama Arduino ile eklenti yapan var h vites+ debriyaj için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı