Rampage squadron ön cam paneli mesh yapma

Yer
Aydın
İyi günler arkadaşlar. Rampage squadron model kasayı kullanıyorum. Ön tarafında 2 adet 220mm fan var ama cam panel hava akışını tamamen kesiyor. Yanlarında 2 parmaklık açıklık var ve bu sıcaklarda soğutma yeterli olmuyor. Size sorum ben bu cam paneli çıkartıp, yerine mesh panel tarzı bir şey yapabilir miyim? Normalde cam panel 4 vida ile kolayca sökülüyor ama söktüğüm zaman bütün toz toprak olduğu gibi kasanın içine doluyor. Sizce nasıl bir yol izleyebilirim?

En ucuz yollu çözüm sinek teli benim de kasam üstten çok toz giriyordu kapalıyken en ince siyah sinek teli vardı koydum aynı toz filitresi gibi iş görüyor.

Kasanın önüne uygun bir fan filtresi alıp kenarlarına delik açabilirsiniz. O deliklerden de vidaları sokup sabitlersiniz.

Ben eski buzdolabı magnetleri ile metal kasama tutturdum. Sen siyah plastik kelepçeyi 50 tanesi 10TL bile değildir 4 ya da 8 tanesini işini rahat görür. Köşelerinden ufak Del ve geçir hafif sık ve bitti.

O kasada neymiş öyle ya hiç mi düşünmemişler yaparken benimki bu kadar değil Allah'tan sağda ve solda 2 parmak kalınlığında açıklık var ama yetmiyor bu sıcaklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…