Rampage tilion mouse yazılımı var mı?

Mahonee

Hectopat
Daha fazla  
Bugün bu fareyi aldım 800-24000 arası ayarlanabilir DPI diyor. Sadece bunları ayarlamak için tuşu var. Kaç DPI olduğunu vs. ayarlayabileceğim bir program bulamadım, bilen arkadaşlar var mı?

Bilsem almazdım laptopumda kullanmak için idareten aldım mesela 1200 DPI alışmışım ben hep bunu nasıl ayarlayacağım ki bu ne saçma olaydır.

Yazılım yok ama bu fareye benzer olan bir farenin yazılımını kullanman bir alternatif (blink Pro modelinin yazılımını segmentten bulup yükleyebilirsin bu modelde de DPI 24000'e kadar çıkabiliyor)ayrıca bende bu fareyi almayı düşünüyorum bunu denersen ve oluyorsa bana cevap yazarsan sevinirim.

Merhaba dediğiniz yazılımı indirdim fakat çalışmıyor yazılım fare ile hata veriyor. Mouse hafiflik konusunda çok iyi masaüstü bilgisayarımda Aerox 3 Wireless kullanıyorum laptopa almıştım bunu onunla arada kalite olarak epey düşük bilginiz olsun. Segmente mail attım en yakın zamanda çıkacak driveri dedi.

Merhaba dediğiniz yazılımı indirdim fakat çalışmıyor yazılım fare ile hata veriyor. Mouse hafiflik konusunda çok iyi masaüstü bilgisayarımda Aerox 3 Wireless kullanıyorum laptopa almıştım bunu onunla arada kalite olarak epey düşük bilginiz olsun. Segmente mail attım en yakın zamanda çıkacak driveri dedi.
Evet çalışmaması normal.Driveri çıkarsa değerlendirebileceğim bi mouse olduğunu düşünüyorum.Yanıtınız için teşekkürler yinede.

Bugün bu fareyi aldım 800-24000 arası ayarlanabilir DPI diyor. Sadece bunları ayarlamak için tuşu var. Kaç DPI olduğunu vs. ayarlayabileceğim bir program bulamadım, bilen arkadaşlar var mı?

Bende bu sabah aldım aynı ürünü. Kullanmaya başlıyalı 10 dk oldu fakat önceki fareme göre gayet iyi ve hafif. Driver konusuna gelirsek önceki faremde vardı fakat buna geç gelebilir veya gelmez onu bende bilmiyorum biraz beklemek lazım 1 yıl önce tüm cihazların sürücüleri varken bu sene baktığımda çoğu kaldırılmış gibi duruyor.

Farkındayım konunun üstünde biraz fazla durdum ama mouse ilk olarak kaç dpida geliyor.(tahmininizce)Ayrıca dpi tuşuna bastığınızda dpi değiştiğini gösteren led rengi değişiyor mu?.Gpt'ye sorduğuma göre dpi tuşuna basıldığında üzerindeki led renk değiştiriyor ve dpi buradan anlaşılıyormuş ne kadar doğru?

Farkındayım konunun üstünde biraz fazla durdum ama mouse ilk olarak kaç DPI'da geliyor.(tahmininizce)ayrıca DPI tuşuna bastığınızda DPI değiştiğini gösteren LED rengi değişiyor mu? GPT'ye sorduğuma göre DPI tuşuna basıldığında üzerindeki LED renk değiştiriyor ve DPI buradan anlaşılıyormuş ne kadar doğru?

LED rengi üzerinde değişmiyor, altta değişiyor. DPI aralığı ise 800-24000 arasındadır zaten DPI tuşuna basıp aradaki farkı size en iyi uyacak şekilde ayarlayın eğer hala tam oturmuyorsa ayarlardan "fare ayarları" bölümünde fare hızını kendinize göre 1-20 aralığında ayarlayabilirsiniz. Ben şu an mouse üzerindeki DPI tuşunun 2.kademesini kullanıyorum Windows üzerinde ise 7 seviyesinde kullanıyorum bu ayarlar da size uyar bence. Yine aklınıza takılan bir şey olursa yazınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı