Evet çalışmaması normal.Driveri çıkarsa değerlendirebileceğim bi mouse olduğunu düşünüyorum.Yanıtınız için teşekkürler yinede.Merhaba dediğiniz yazılımı indirdim fakat çalışmıyor yazılım fare ile hata veriyor. Mouse hafiflik konusunda çok iyi masaüstü bilgisayarımda Aerox 3 Wireless kullanıyorum laptopa almıştım bunu onunla arada kalite olarak epey düşük bilginiz olsun. Segmente mail attım en yakın zamanda çıkacak driveri dedi.
Bugün bu fareyi aldım 800-24000 arası ayarlanabilir DPI diyor. Sadece bunları ayarlamak için tuşu var. Kaç DPI olduğunu vs. ayarlayabileceğim bir program bulamadım, bilen arkadaşlar var mı?
Farkındayım konunun üstünde biraz fazla durdum ama mouse ilk olarak kaç DPI'da geliyor.(tahmininizce)ayrıca DPI tuşuna bastığınızda DPI değiştiğini gösteren LED rengi değişiyor mu? GPT'ye sorduğuma göre DPI tuşuna basıldığında üzerindeki LED renk değiştiriyor ve DPI buradan anlaşılıyormuş ne kadar doğru?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.