Rampage Trapper Kasanın ön fanları nasıl temizlenir?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sorun başlıkta belirttiğim gibi bundan önce açtığım konuda sorunun temel problemini aramaktaydım. Sorunun kaynağını buldum önde olan 3 tane fandan en altta bulunmakta olan fanda. Aşırı toz birikimi olduğu için çok fazla ses yapıyor. Lakin bir sorun var kasamın ön fanları temperli herhangi bir girişi yok. Bunu nasıl temizleyebilirim? Kasa

Son düzenleme:
Fanların ortasında bir mil var o milin etrafında dönüyor fan. Özellikle çok toz toplayan fanların ortasındaki yağ bitiyor, ondan ses yapmaya başlıyor. Tapasını açıp bir damla yağ damlatınca hem temizleniyor hem de yağlanmış oluyor.
Her hırdavatçıda bulunan ucuz makine yağı olarak geçiyor. Genelde şeffaf plastikten kırmızı kapaklı bir yağ olur. Eskiden dikiş makinaları için falan kullanılırdı.

Fanların ortasında bir mil var o milin etrafında dönüyor fan. Özellikle çok toz toplayan fanların ortasındaki yağ bitiyor, ondan ses yapmaya başlıyor. Tapasını açıp bir damla yağ damlatınca hem temizleniyor hem de yağlanmış oluyor.
Her hırdavatçıda bulunan ucuz makine yağı olarak geçiyor. Genelde şeffaf plastikten kırmızı kapaklı bir yağ olur. Eskiden dikiş makinaları için falan kullanılırdı.
Bu yağı mekanik işlem gören her yerde kullanabilirsin. Mesela ses yapan kapının mafsalına damlat bitti.

Bu yağı mekanik işlem gören her yerde kullanabilirsin. Mesela ses yapan kapının mafsalına damlat bitti.
Vatan Bilgisayara götürüp sorunumu hallettim hocam. Yinede desteklerin için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı