Çözüldü Rampage Türk malı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Boş yapıyorsunuz Gamepower Ogre kullanıyorum çok kaliteli sağlam güvenilir bir malzemesi var mesela kutu içine kadar tüm ayrıntıları çok güzel yüksek markalarda olmayan şeyler var.

Sende sıkıntı çıkarmadı diye diğerlerinde bir şey olmayacak diye bir şey yok. Genelde sıkıntılı çıkıyorlar.
 
En iyisi bunları kendi halinde bırakmak. Gitsinler Rampage, James Donkey, Gamepower, Everest, Snopy, Frisby falan alsınlar, kendileri bilir. Ama 5-6 ay sonra burada konu açınca göreceksin bunları.
Hatta halihazırda açılmış konular bile mevcut. Technopat Sosyal'de kısa bir arama ile bulabilirsiniz.

Ne yapmak gerekıyor, ne almalıyız? Cınden mı urun alalım yanı oyle gelme ucretı daha fazla olmaz mı?
 
Ne yapmak gerekıyor, ne almalıyız? Cınden mı urun alalım yanı oyle gelme ucretı daha fazla olmaz mı?

Hocam yine aynı şey ama şunu söyleyeyim James Donkey Gamepower Rampage ile Frisby gibi markalar arasında çok fark var. Bazılarında marka takıntısı var bu bütçede kaliteli önerin dediğimizde de tıkanıyorlar. En doğrusu alacağınız ürünü iyi değerlendirip araştırıp almak.
 
Hala ısrarla ülkeyi savunurcasına bu markalara saldıran bir güruh var :D Ya kim ne alırsa alsın size ne arkadaş :D Rampage kulaklık aldım 250 TL'ye 3 senedir kullanıyorum ve o dönemde fiyatı 600 700 tl olan markaları da denemiştim neredeyse hiçbir fark göremedim dediğim gibi 3 senedir kullanıyorum. Param olmadığından da değil Steelseries'in en sağlam farelerinden birisini kullanıyorum ancak 2 senesi dolmadan clickleri bozuldu. Klavyede de Rampage alayım dedim 500 TL bayıldım. Aynı segmentte Steelseries gibi markaların klavyeleri 1500-2000 Tl arasıydı ama sırf forumdakiler kızmasın ağlamasın diye gidip 2000 TL veremezdim özür dilerim.
 
Hala ısrarla ülkeyi savunurcasına bu markalara saldıran bir güruh var :D Ya kim ne alırsa alsın size ne arkadaş :D Rampage kulaklık aldım 250 TL'ye 3 senedir kullanıyorum ve o dönemde fiyatı 600 700 TL olan markaları da denemiştim neredeyse hiçbir fark göremedim dediğim gibi 3 senedir kullanıyorum. Param olmadığından da değil SteelSeries'in en sağlam farelerinden birisini kullanıyorum ancak 2 senesi dolmadan Click'leri bozuldu. Klavyede de Rampage alayım dedim 500 TL bayıldım. Aynı segmentte SteelSeries gibi markaların klavyeleri 1500-2000 TL arasıydı ama sırf forumdakiler kızmasın ağlamasın diye gidip 2000 TL veremezdim özür dilerim.

Hocam şans işi biraz da haklısınız.
 

Geri
Yukarı