Rampage Ultimate vs Rampage Miracle

florecz3

Hectopat
Beyler bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi? Özellikleri bilmiyorum sadece Ultimate 100 TL daha pahalı. Bir de mavi Switch alacağım çok rahatsız eder mi? Teşekkür ederim.

Rampage Miracle kulaklık yalnız.
Klavyesi de varmış pardon.
Ultimate tasarımı bence daha iyi.
Ben olsam zorlayıp CK 350 alırdım.

Beyler bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi? Özellikleri bilmiyorum sadece Ultimate 100 TL daha pahalı. Bir de mavi Switch alacağım çok rahatsız eder mi? Teşekkür ederim.
Boşver bunları. CK 350 al. Eğer bilek destekli istiyorsan biraz daha verip incehesaptan xpg Summoner alabilirsin. O kadar veremem diyorsan Rampage kb-r96 alabilirsin.

Boş ver bunları. CK 350 al. Eğer bilek destekli istiyorsan biraz daha verip İncehesap'tan XPG Summoner alabilirsin. O kadar veremem diyorsan Rampage KB-R96 alabilirsin.

Yani haklı lakin şu var KB-R96 gerçekten güzel klavye (tasarım)

Bu kadar para vermişken Rampage almayın. Üstüne koyup, iyi markalar alın.
Öyle diyorsun ama herkesin bütçesi öyle değil. Mesela ben bütçemi 50TL arttırabilirim. Ama başkası arttıramaz. Bence yeterli seçenek olur. Tabii iyi markalar tercih edilse daha iyi.

Fiyat performans ürünü olan, Philips SPK8404 önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…