Boşver bunları. CK 350 al. Eğer bilek destekli istiyorsan biraz daha verip incehesaptan xpg Summoner alabilirsin. O kadar veremem diyorsan Rampage kb-r96 alabilirsin.Beyler bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi? Özellikleri bilmiyorum sadece Ultimate 100 TL daha pahalı. Bir de mavi Switch alacağım çok rahatsız eder mi? Teşekkür ederim.
Boş ver bunları. CK 350 al. Eğer bilek destekli istiyorsan biraz daha verip İncehesap'tan XPG Summoner alabilirsin. O kadar veremem diyorsan Rampage KB-R96 alabilirsin.
Öyle diyorsun ama herkesin bütçesi öyle değil. Mesela ben bütçemi 50TL arttırabilirim. Ama başkası arttıramaz. Bence yeterli seçenek olur. Tabii iyi markalar tercih edilse daha iyi.Bu kadar para vermişken Rampage almayın. Üstüne koyup, iyi markalar alın.
Beyler bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi? Özellikleri bilmiyorum sadece Ultimate 100 TL daha pahalı. Bir de mavi Switch alacağım çok rahatsız eder mi? Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.