Rampage V900-S alınır mı?

Rafa Silva 27

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2K, 2.5k bütçem var. 2. el alacağım asla fazla paraya çıkamam en fazla 2.5k sizce 2. el olarak Rampage V900-S alınır mı?
Assetto Corsa, ETS 2, Forza oynarım.
DFGT 2. el 4K civari ona bütçe yetmiyor.
Eğer önereceğiniz başka model varsa sadece 900 derece olması yeterli.

Rampage V900-S'i Xbox Series S ve PC için alacağım Series S'e uyumlu mudur?

Arkadaşlar 2K, 2.5k bütçem var. 2. el alacağım asla fazla paraya çıkamam en fazla 2.5k sizce 2. el olarak Rampage V900-S alınır mı?

Alınmaz. DFGT bakın.

Paranızı boşuna o direksiyona harcamayın. düzgün bir driverı yok çoğu oyunda konfigürasyon sıkıntısı çekiyor , FFB'si yok, direksiyonun kesik kesik dönme problemi var. Paranızı Rampage ürünlerine yatırmak paranızı çöpe atmaya benzer.

Rampage Gamepower ürün almayın aldırmayın

Bütün platformlarla uyumlu olan 3000 liraya direksiyon mu olur sizce? DD base'lerde oluyor anca onların fiyatları da 20 binden aşağı değil. V900-S daha PC oyunlarını düzgün algılayamıyor ve tepkime süresi çok geç. Plastikten oluşuyor ve FFB yok. Kesinlikle almayın. 2. el Logitech DFGT bakın.

Maalesef dediğim gibi DFGT alamam. İlk defa direksiyon alacağım. Rampage V900-S alacağım gibi eğer aynı fiyata daha iyisini biliyorsanız önerilerinizi hala bekliyorum. Bir de bu fiyata Xbox'a uyumlu olması benim için avantaj.
Arkadaşımdada var oda 1 yıldır kullandığını hala çok memnun olduğunu söylüyor. Eğer 2K 2.5k civarına daha iyisi varsa lütfen söyleyin.

Maalesef dediğim gibi DFGT alamam. İlk defa direksiyon alacağım. Rampage V900-S alacağım gibi eğer aynı fiyata daha iyisini biliyorsanız önerilerinizi hala bekliyorum. Bir de bu fiyata Xbox'a uyumlu olması benim için avantaj.
Arkadaşımdada var oda 1 yıldır kullandığını hala çok memnun olduğunu söylüyor. Eğer 2K 2.5k civarına daha iyisi varsa lütfen söyleyin.

En ucuz G25 bile 4K civarlarında. V900-S harici tek seçeneğiniz DFGT. Aparat sayesinde Xbox ile kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı