Rampage V900-S F1 nasıl?

krutch

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim direksiyon setini almayı düşünüyorum, gerek bütçem gerek özellikleri dolayısıyla, ETS için güzel bir direksiyon seti olduğu söyleniyor, peki F1 oyunlarında çalışıyor mu, çalışıyorsa titreşim özelliği var mı, kullanan veya bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Dandik bir ürün, önermem.

ETS 2 gibi oyunlarda ne keyif verir ne de başka bir şey. Titreşim özelliği var fakat zira o da kaliteli değil. Malzeme kalitesi, pedallar, tuşlar ve diğer özellikleri de berbat. İyi diyebileceğim tek bir yanı yok.

Onun yerine 2. el DFGT alın. Eğer 2. el almam diyorsanız da V900S alın ve pişman olun, vesselam...

İyi değil videolarını gördüm tık tık dönüyor bazı yerlerde.
En iyisi 2. ellere bakmak.

İkinci el DFGT düşündüm ama temiz bulmak zor diyorlar, bir de ses sorunu varmış sanırsam bazı arkadaşlar gece kullanamadıklarını bile söylemiş, o yüzden biraz endişeleniyorum

İkinci el DFGT düşündüm ama temiz bulmak zor diyorlar, bir de ses sorunu varmış sanırsam bazı arkadaşlar gece kullanamadıklarını bile söylemiş, o yüzden biraz endişeleniyorum.

Evet eski FFB direksiyonlarda ses olur onun için yapabilceğiniz bir şey yok diye biliyorum.

Bir de dediğiniz gibi eski bir direksiyon olduğu için herhangi bir parçası zarar görürse, (ikinci el aldığımda bunun yaşanması da muhtemel) bu parçaların bulunması çok zor, elimde kalmasından endişeleniyorum.

Geçmişte 1 yıl kadar kullandım DFGT'yi. V900S'i de deneyimleme şansım oldu.

Ses sorunu var, ses yapıyor. Fakat ETS 2 gibi oyunlarda bu sesi nadir vakitlerde duyarsınız. Zaten sandığınız kadar rahatsız edici bir ses de değil. Kulaklığı takınca duymanız bile zor.

Sırf ses için V900S tercih etmek hata olur. DFGT'nin malzeme kalitesini V900S'de yakalayamazsınız.

V900S'de fren ve gaz pedalının yumuşaklığı bile aynı, öyle söyleyeyim. DFGT'de olması gerektiği gibi fren daha sert. Tercih sizin. Dandik olsun diyorsanız V900S. Kaliteli olsun diyorsanız DFGT.

Tavsiyen için teşekkür ederim, benim de gönlüm DFGT almaktan yana ama dediğim gibi ikinci el olduğu için pek güvenemiyorum, aldıktan birkaç gün sonra arıza yapıp elimde kalma ihtimali de var, yedek parçaları bulunabilir mi sizce, yani bu riske değer mi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı