Rampage V900-S Pedalın eksen yerine tuş olarak algılanamsı

AliNaciÖNR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 - İ7 7700 - 16 GB RAM -
Öncelikle merhabalar.
Bir arkadaşım Rampage V900-S direksiyona sahip. Bugün bir problem oluşmuş. Pedallar bilgisayar tarafından eksen yerine tuş olarak algılanıyor. Bir çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Bunları daha önce yaptım. Sıkıntı Steam programı çalışınca başlıyor. Steam'den tamamen çıktıktan sonra direksiyonun sürücülerini kaldırıp tekrar yüklediğimde direksiyon titreşim modunda pedallar düzgün çalışıyor.
Steam programını çalıştırınca tuş şekline geçiyor. Sıkıntı Steam ile ilgili. Steam de yardımcı olmadı. Mevcut oyun kumanda ayarlarına bak diyor. Oradan da bir şey çıkmadı. Zaten Steam çalışınca pedallar düğme konumuna geçiyor.

Hocam buldunuz mu aynı sorunu ben yaşıyorumda.

Steam olmadan mis gibi Steam'e girince tuş olarak giriyor.

Hocam buldunuz mu aynı sorunu ben yaşıyorumda.

Steam olmadan mis gibi Steam'e girince tuş olarak giriyor.
Hayır çözüm bulamadım. Titreşimsiz kullan. Mode tuşuna 3-4 saniye bas direksiyon diğer moda geçsin. Sonra steam ı tekrar başlat.
Düzelmez ise direksiyon konsolunun sürücüsünü tekrar yükle. ama gene mode tuşuna 3-4 sn basıp
diğer moda geçir. Steam ı sonra başlat.

1673626882709.png

Hayır çözüm bulamadım. Titreşimsiz kullan. Mode tuşuna 3-4 saniye bas direksiyon diğer moda geçsin. Sonra Steam'ı tekrar başlat.
Düzelmez ise direksiyon konsolunun sürücüsünü tekrar yükle. Ama gene mode tuşuna 3-4 sn basıp.
Diğer moda geçir. Steam'ı sonra başlat.

Eki Görüntüle 1631715

Hocam o zamandada çok ölü bölge ve kesik kesik dönüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izle.

Yapıyorum çok az fark yapıyor gene kesik kesik dönmeler falan var. Bir de ölü bölgesini arttırınca ufak sağa çevirmek için çok çevirmek zorunda kalıyorum iade edeceğim galiba.

Yapıyorum çok az fark yapıyor gene kesik kesik dönmeler falan var. Bir de ölü bölgesini arttırınca ufak sağa çevirmek için çok çevirmek zorunda kalıyorum iade edeceğim galiba.
Her yeni Windows açılışta Cihazlarda Wired Wheel yazıyor. USB soketini çıkarıp başka USB porta takınca düzeliyor. Siz de deneyin. Bir de Sistem'den Windows Donanım Güncellemesini kapatın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de aynı şekilde gazı tuş olarak görüyordu bu videoda prog ve options tuşundan direksiyonu sıfırlayıp yaptım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı