Rampage V900S direksiyon seti alınır mı?

422470

Hectopat
V900s modelini almak istiyorum 2.el. 900 derece bir direksiyonu o kadar çok istiyorum ki malzeme kalitesi titreşim vs çok da önemli değil. Sadece 900 derece dönsün ve oyunlarda gecikme olmasın. Döndürdüğüm zaman aynı şekilde aynı zamanda oyunda da dönmeli. Boşluk olmamalı. Eğer bu direksiyonda öyleyse almak isterim. DFGT çevremde 1 ilan bulabildim eğer kaçırmazsam tabii ki onu alırım.

V900s modelini almak istiyorum 2.el. 900 derece bir direksiyonu o kadar çok istiyorum ki malzeme kalitesi titreşim vs çok da önemli değil. Sadece 900 derece dönsün ve oyunlarda gecikme olmasın. Döndürdüğüm zaman aynı şekilde aynı zamanda oyunda da dönmeli. Boşluk olmamalı. Eğer bu direksiyonda öyleyse almak isterim. DFGT çevremde 1 ilan bulabildim eğer kaçırmazsam tabii ki onu alırım.
Onun tam olarak tek deneyişte uyum sağlaması için oyun içinde direksiyon sensini ayarlamanız gerekiyor. Ayrıca çok güzel bir direksiyon seti olduğunu belirtmek isterim, rampage yapıyor bu işi :D

Ayrıca çok güzel bir direksiyon seti olduğunu belirtmek isterim, rampage yapıyor bu işi :D
Dalga mı geçiyorsunuz?

Dalga mı geçiyorsunuz?

Başka direksiyon ne var hocam? Max 2500TL aklıma sadece DFGT geliyor.

Dalga mı geçiyorsunuz?

Dostum burada söylediklerimin yarısı zaten kişisel, nasıl bir direksiyon diye sormuş ne yani çok kötü felan mı diyim bende düzgün bir şekilde çalışmasına rağmen?

Sizde düzgün çalışması, Rampage denen rezil markanın "bu işi yapıyor" sözünü haketmesini bırakın yanından bile geçemez. Çin malı direksiyon setinin üstüne adını bastırıp satıyor. Direksiyon setinin içindeki parçalar en ucuz ve rezalet parçalar. Onu alacağıma DFGT alırım, parçaları ve desteği berbat olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı