EskoriX
Hectopat
Evet o üç yıl kadar önce aldı 250 TL gibi bir fiyatı vardı, eğer kendisi uygun görmüyorsa almayacaktır zaten.Kuzenin bu fiyata almadıysa memnundur.
Evet o üç yıl kadar önce aldı 250 TL gibi bir fiyatı vardı, eğer kendisi uygun görmüyorsa almayacaktır zaten.Kuzenin bu fiyata almadıysa memnundur.
180 derece nefret ettirir, bir hevesle alınır 2 gün oynanıp kaldırılır.180 derece idare eder diye düşünmüştüm. Benim kuzenim kullanıyor bundan, memnundu yani.
180 derece nefret ettirir, bir hevesle alınır 2 gün oynanıp kaldırılır.
Kendimden ve bir sürü arkadaşımdan biliyorum. 900 derece olmadığı sürece zevkli olmuyor.Yok ya o kadar da değil.
Hocam o kişiden kişiye değişir genel hitap kullanmayın. Mesela benim eskiden dandik bir gamepad'im vardı, onunla ETS2 NFSU2 yıllarca oynamıştım, gayet de zevkliydi bana göre. Hatta yıllarca oynadım onunla.180 derece nefret ettirir, bir hevesle alınır 2 gün oynanıp kaldırılır.
Kendimden ve bir sürü arkadaşımdan biliyorum. 900 derece olmadığı sürece zevkli olmuyor.
İlk direksiyon setim 180 dereceydi, biraz oynayıp dolabın üzerine kaldırdım. Logitech DFGT almıştım sonra.Önceden 900 dereceyi tatmamış biri rahat 180 ile oynar kendimden biliyorum.
teşekkür ederim ama 900 derece almak istiyorum yinede ürünü inceliycem180 derece idare eder diye düşünmüştüm. Benim kuzenim kullanıyor bundan, memnundu yani.
900 derece olduğu için iyidir diye düşündüm.Logitech en giriş seviyesi. Ondan sonra Thrustmaster'ın giriş seviyesi ürünleri geliyor. Bunların arasındaki fark cidden kendini hissettiriyor. Çünkü Logitech dişli sistem kullanırken Thrustmaster ve Fanatec kayışlı sistem kullanıyor. Tabi kullandıkları motorun kalitesine göre bu fiyat yükseliyor. Ama sizin almak istediğiniz direksiyon setinde ne motor var ne de bir içinde bulunan enkoder hakkında bilgi var. Alınmamalı gereksiz pahalı ve kalitesiz.
sesinden dolayı kafamda es geçmiştim sesi rahatsızlık veriyor mu ya da azaltılabiliyormuİkinci el ilanları araştır. Bazen çok uyguna Logitech gibi markalar alabilirsin. Birkaç sene önce 70TL'ye Driving Force Pro aldım 900 derece dönebilen. Muadilleri ikinci el 600 700 civarına satılıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.