Dostlar merhaba, Rampage V900s direksiyon setine vites takma imkanımız var mı? Sakın alma tarzı şeyler yazmayın çünkü zaten ahmaklık edip önceden almıştım.
Geçmiş olsun hocamDostlar merhaba, Rampage V900s direksiyon setine vites takma imkanımız var mı? Sakın alma tarzı şeyler yazmayın çünkü zaten ahmaklık edip önceden almıştım.
Maalesef dönüştürücü olmadan kullanılmıyor.Sanırım G29'un vitesini alıp bilgisayara ayrı ayrı takıp kullanabiliyorsunuz.
Geçmiş olsun hocam. 3D yazıcıda basılan çok kaliteli vitesler var Instagram'da. Öneririm ucuz ve kaliteli oluyor. Redsimracing olması lazım sayfanın adı bende daha önce alışveriş yaptım güvenilir.
Maalesef dönüştürücü olmadan kullanılmıyor.
Hocam adriano nedir tam olarak?Bir adam görmüştüm adriano alarak yapıyordu.
Dönüştürücü işte.Hocam adriano nedir tam olarak?
Arduino sanırım demek istediğiniz![]()
Maalesef videoda gördüğünüz gibi bir arduino ile yapmanız lazım. Uğraşamam derseniz hazırları satılıyor size söylediğim sayfada.Hocam direk VGA to USB dönüştürücü ile yapılabiliyor mu?
Maalesef videoda gördüğünüz gibi bir Arduino ile yapmanız lazım. Uğraşamam derseniz hazırları satılıyor size söylediğim sayfada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.