Rampage V900S Forza Horizon 5 oynatır mı?

rakent

Femtopat
Daha fazla  
Bu ilanı almayı düşünüyorum. Forza Horizon 5 oynanmıyor diyenler var Forza Horizon 5 için alacağım. Başka oyun oynamam büyük ihtimal gerçekten de Forza Horizon 5'te sıkıntı yaşar mıyım?
Edit: Oynanmıyor derken ayar yapamıyorum kendi gaz veriyor falan yorumlarını gördüm onları kastediyorum.

2.Edit:xbox one kullanıcısıyım.

Son düzenleme:
Ben olsam almam, sıfırını dahi almam. Böyle kalitesiz direksiyonlarla ne FH5 ne Assetto Corsa ne de ETS2 oynanır.

Bakın Logitech'e birşey demiyorum, sağlam markadır. Eğer uygun fiyata ve temiz olan dediğiniz gibi bir G29 veya G27 bakabilirsiniz. Veya Thrustmaster T300 RS GT'ye de bakabilirsiniz.

Hocam bütçem 950-1050'ye yettiği için sordum yoksa G29 ya da G27 alırım bu fiyatlarda öneriniz var mıdır 1100'de olur bir şekilde.

En azından Driving Force GT almanı öneririm. Bu Rampage'e paranı verme, çöpe atmış olursun.

Bakın Logitech'e bir şey demiyorum, sağlam markadır. Eğer uygun fiyata ve temiz olan dediğiniz gibi bir G29 veya G27 bakabilirsiniz. Veya Thrustmaster T300 RS GT'ye de bakabilirsiniz.

Gerçekten çok kaliteli ama G29 PS4 destekliyordu hatırladığım kadarıyla ben Xbox One'ım ve en büyük sorunda bütçe.

Xbox One olduğu için DFGT de çalışmaz sanırım evet.

Gerçekten çok kaliteli ama G29 PS4 destekliyordu hatırladığım kadarıyla ben Xbox One'ım ve en büyük sorunda bütçe.
Hocam yapacak bir şey yok. Paraya kıymak zorundayız. Bu fiyata bu direksiyon hiç bir halta yaramaz. Alacaksanız sağlam bir Thrustmaster veya Logitech almak lazım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı