John.B Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 59 25 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı?
Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı?
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #2 İkisi de kötü.Ölü bölge sorunlu bir direksiyon seti almak işkence olur 2. El g29 alın.
ali hamza27437 Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 2. El kullanımını önermem ama g29 alabilirsin ama ondada ufaktan kronik problemler olabilir
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #4 ali hamza27437 dedi: 2. El kullanımını önermem ama g29 alabilirsin ama ondada ufaktan kronik problemler olabilir Genişletmek için tıkla... Direksiyon setleri 4-5 kullanılıp rafa kaldırıldığı için temiz oluyor 2. Elde sıkıntı çıkmaz çok şansız değilse.
ali hamza27437 dedi: 2. El kullanımını önermem ama g29 alabilirsin ama ondada ufaktan kronik problemler olabilir Genişletmek için tıkla... Direksiyon setleri 4-5 kullanılıp rafa kaldırıldığı için temiz oluyor 2. Elde sıkıntı çıkmaz çok şansız değilse.
ali hamza27437 Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 Mai_Sakurajima dedi: Direksiyon setleri 4-5 kullanılıp rafa kaldırıldığı için temiz oluyor 2. Elde sıkıntı çıkmaz çok şansız değilse. Genişletmek için tıkla... Ben 2 ay önce sıfır aldım şuan bile kronikleri var
Mai_Sakurajima dedi: Direksiyon setleri 4-5 kullanılıp rafa kaldırıldığı için temiz oluyor 2. Elde sıkıntı çıkmaz çok şansız değilse. Genişletmek için tıkla... Ben 2 ay önce sıfır aldım şuan bile kronikleri var
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 25 Ağustos 2025 #6 ali hamza27437 dedi: Ben 2 ay önce sıfır aldım şuan bile kronikleri var Genişletmek için tıkla... Ben kroniğe değil 2. El hakkında yorum yaptım giriş seviyesi bir direksiyon seti zaten bu bütçede maalesef pek seçenek yok.
ali hamza27437 dedi: Ben 2 ay önce sıfır aldım şuan bile kronikleri var Genişletmek için tıkla... Ben kroniğe değil 2. El hakkında yorum yaptım giriş seviyesi bir direksiyon seti zaten bu bütçede maalesef pek seçenek yok.
ali hamza27437 Decapat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #7 Mai_Sakurajima dedi: Mai_Sakurajima dedi: Ben kroniğe değil 2. El hakkında yorum yaptım giriş seviyesi bir direksiyon seti zaten bu bütçede maalesef pek seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Haklısın rampage den iyidir.
Mai_Sakurajima dedi: Mai_Sakurajima dedi: Ben kroniğe değil 2. El hakkında yorum yaptım giriş seviyesi bir direksiyon seti zaten bu bütçede maalesef pek seçenek yok. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Haklısın rampage den iyidir.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.353 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 25 Ağustos 2025 #8 2. el V995.
A ayz1 Femtopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #9 Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. John.B dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. John.B dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Hala daha V902 var.
Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. John.B dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. John.B dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Hala daha V902 var.
John.B Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 59 25 Ağustos 2025 #10 ayz1 dedi: Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. Hala daha V902 var. Genişletmek için tıkla... Ölü bölge vs. var mı? V902 de Mai_Sakurajima dedi: İkisi de kötü. Ölü bölge sorunlu bir direksiyon seti almak işkence olur 2. el G29 alın. Genişletmek için tıkla... Bütçem o kadar çıkmıyor maalesef hocam.
ayz1 dedi: Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım. Hala daha V902 var. Genişletmek için tıkla... Ölü bölge vs. var mı? V902 de Mai_Sakurajima dedi: İkisi de kötü. Ölü bölge sorunlu bir direksiyon seti almak işkence olur 2. el G29 alın. Genişletmek için tıkla... Bütçem o kadar çıkmıyor maalesef hocam.