Direksiyon setleri 4-5 kullanılıp rafa kaldırıldığı için temiz oluyor 2. Elde sıkıntı çıkmaz çok şansız değilse.2. El kullanımını önermem ama g29 alabilirsin ama ondada ufaktan kronik problemler olabilir
Ben 2 ay önce sıfır aldım şuan bile kronikleri varDireksiyon setleri 4-5 kullanılıp rafa kaldırıldığı için temiz oluyor 2. Elde sıkıntı çıkmaz çok şansız değilse.
Ben kroniğe değil 2. El hakkında yorum yaptım giriş seviyesi bir direksiyon seti zaten bu bütçede maalesef pek seçenek yok.Ben 2 ay önce sıfır aldım şuan bile kronikleri var
Haklısın rampage den iyidir.Ben kroniğe değil 2. El hakkında yorum yaptım giriş seviyesi bir direksiyon seti zaten bu bütçede maalesef pek seçenek yok.
Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı?
Arkadaşlar kararsız kaldım. V902'de sorun var falan diyorlar. V900S'te shifter olmadığı için almak istemiyorum sizce hangisi alınmalı?
Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım.
Hocam sorabilirsin istediğini ikisini de kullandım.
Hala daha V902 var.
İkisi de kötü. Ölü bölge sorunlu bir direksiyon seti almak işkence olur 2. el G29 alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.