Hocam direksiyon seti olarak pek bir öneri yok Logitech G27, 29'dan başka bir şey almayın. Tabii bütçe yetiyorsa thrustmaster falan da alınabilir ama bizim ülkede G29'dan başka bir şey alınmaz.
güvenemiyorum dostum çünkü bi kere alabilme şansım var onda da sorunlu bişey almak istemiyorum v902 zaten 2 yıl garantili garantiye gönderirim sorun çıkarsa. Sorunlardan dolayı üzer derken konuyu biraz açar mısın?
Güvenemiyorum dostum çünkü bir kere alabilme şansım var onda da sorunlu bir şey almak istemiyorum V902 zaten 2 yıl garantili garantiye gönderirim sorun çıkarsa. Sorunlardan dolayı üzer derken konuyu biraz açar mısın?
Hocam direksiyon seti olarak pek bir öneri yok Logitech G27, 29'dan başka bir şey almayın. Tabii bütçe yetiyorsa thrustmaster falan da alınabilir ama bizim ülkede G29'dan başka bir şey alınmaz.
güvenemiyorum dostum çünkü bi kere alabilme şansım var onda da sorunlu bişey almak istemiyorum v902 zaten 2 yıl garantili garantiye gönderirim sorun çıkarsa.
Güvenemiyorum dostum çünkü bir kere alabilme şansım var onda da sorunlu bir şey almak istemiyorum V902 zaten 2 yıl garantili garantiye gönderirim sorun çıkarsa. Sorunlardan dolayı üzer derken konuyu biraz açar mısın?
Kesik kesik dönme problemi mevcut. Yaptığınız hareketleri direkt olarak oyuna yansıtmıyor, bu da oyun zevkinin içine ediyor. Tavsiyem Rampage marka setlerden uzak durman.