E emresancak731 Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #11 ardacanci dedi: V902'de sorunlu, onu n'apacagiz? Driver'ı olmamasindan kaynakli uyumsuzluk sorunlari, cop malzeme kalitesi, FFB olmamasi, kotu pedallar, sert vites vs. kisaca bunlar iste. Ikinci elde yasadiginiz yer uzerinde temiz bir cihaz bulursaniz emin olun daha cok tatmin eder. Genişletmek için tıkla... bildigim kadarıyla driver'ı var
ardacanci dedi: V902'de sorunlu, onu n'apacagiz? Driver'ı olmamasindan kaynakli uyumsuzluk sorunlari, cop malzeme kalitesi, FFB olmamasi, kotu pedallar, sert vites vs. kisaca bunlar iste. Ikinci elde yasadiginiz yer uzerinde temiz bir cihaz bulursaniz emin olun daha cok tatmin eder. Genişletmek için tıkla... bildigim kadarıyla driver'ı var
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 4 Kasım 2023 #12 Rampage direksiyon setlerini bazı oyunlar gamepad olarak görüyordu, kalitesiz iç aksam vb. Kalitesiz malzeme. Rampage ürün alma.
Rampage direksiyon setlerini bazı oyunlar gamepad olarak görüyordu, kalitesiz iç aksam vb. Kalitesiz malzeme. Rampage ürün alma.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 4 Kasım 2023 #13 Yanlış bilgi emresancak731 dedi: bildigim kadarıyla driver'ı var Genişletmek için tıkla... Hayir, yok. Ki tek sorunu bu degil.
emresancak731 dedi: bildigim kadarıyla driver'ı var Genişletmek için tıkla... Hayir, yok. Ki tek sorunu bu degil.
E emresancak731 Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #14 terraryzng dedi: Kesik kesik dönme problemi mevcut. Yaptığınız hareketleri direkt olarak oyuna yansıtmıyor, bu da oyun zevkinin içine ediyor. Tavsiyem Rampage marka setlerden uzak durman. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
terraryzng dedi: Kesik kesik dönme problemi mevcut. Yaptığınız hareketleri direkt olarak oyuna yansıtmıyor, bu da oyun zevkinin içine ediyor. Tavsiyem Rampage marka setlerden uzak durman. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 4 Kasım 2023 #15 emresancak731 dedi: teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Genişletmek için tıkla... Bizi dinlemeyip alacaksiniz degil mi? En cok gordugum kullanici tipi, sizin gibilerle 100 kere karsilasmisimdir. Neyse konumuza donelim, paranizi cope atmak istiyorsaniz iyi bir secenek iste. Hayirli olsun simdiden, ne diyebiliriz ki?
emresancak731 dedi: teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Genişletmek için tıkla... Bizi dinlemeyip alacaksiniz degil mi? En cok gordugum kullanici tipi, sizin gibilerle 100 kere karsilasmisimdir. Neyse konumuza donelim, paranizi cope atmak istiyorsaniz iyi bir secenek iste. Hayirli olsun simdiden, ne diyebiliriz ki?
E emresancak731 Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #16 ardacanci dedi: V902'de sorunlu, onu n'apacagiz? Driver'ı olmamasindan kaynakli uyumsuzluk sorunlari, cop malzeme kalitesi, FFB olmamasi, kotu pedallar, sert vites vs. kisaca bunlar iste. Ikinci elde yasadiginiz yer uzerinde temiz bir cihaz bulursaniz emin olun daha cok tatmin eder. Genişletmek için tıkla... 2. el almam için önereceğiniz bi model var mı?
ardacanci dedi: V902'de sorunlu, onu n'apacagiz? Driver'ı olmamasindan kaynakli uyumsuzluk sorunlari, cop malzeme kalitesi, FFB olmamasi, kotu pedallar, sert vites vs. kisaca bunlar iste. Ikinci elde yasadiginiz yer uzerinde temiz bir cihaz bulursaniz emin olun daha cok tatmin eder. Genişletmek için tıkla... 2. el almam için önereceğiniz bi model var mı?
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 4 Kasım 2023 #17 emresancak731 dedi: 2. el almam için önereceğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? Sifir fiyatina bakilirsa T150/TMX Pro, shifter zorunlu ise G29/G920 onerebilirim.
emresancak731 dedi: 2. el almam için önereceğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? Sifir fiyatina bakilirsa T150/TMX Pro, shifter zorunlu ise G29/G920 onerebilirim.
E emresancak731 Decapat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #18 ardacanci dedi: Bizi dinlemeyip alacaksiniz degil mi? En cok gordugum kullanici tipi, sizin gibilerle 100 kere karsilasmisimdir. Neyse konumuza donelim, paranizi cope atmak istiyorsaniz iyi bir secenek iste. Hayirli olsun simdiden, ne diyebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi dikkate almayacak olsaydım konu açmazdım. Alıp almamam da sizi ilgilendirmez ki almayı düşünmüyorum saygılar.
ardacanci dedi: Bizi dinlemeyip alacaksiniz degil mi? En cok gordugum kullanici tipi, sizin gibilerle 100 kere karsilasmisimdir. Neyse konumuza donelim, paranizi cope atmak istiyorsaniz iyi bir secenek iste. Hayirli olsun simdiden, ne diyebiliriz ki? Genişletmek için tıkla... Önerilerinizi dikkate almayacak olsaydım konu açmazdım. Alıp almamam da sizi ilgilendirmez ki almayı düşünmüyorum saygılar.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 4 Kasım 2023 #19 emresancak731 dedi: 2. el almam için önereceğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G27.
emresancak731 dedi: 2. el almam için önereceğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Logitech G27.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 4 Kasım 2023 #20 emresancak731 dedi: Önerilerinizi dikkate almayacak olsaydım konu açmazdım. Alıp almamam da sizi ilgilendirmez ki almayı düşünmüyorum saygılar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, size kalmis her şey. Siz bilirsiniz. Diger mesajima cevap verirseniz sevinirim.
emresancak731 dedi: Önerilerinizi dikkate almayacak olsaydım konu açmazdım. Alıp almamam da sizi ilgilendirmez ki almayı düşünmüyorum saygılar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, size kalmis her şey. Siz bilirsiniz. Diger mesajima cevap verirseniz sevinirim.