Bütçe
8000 TL

bekir07

Decapat
Daha fazla  
Hayatımda hiç direksiyon seti almadım ve şimdi bu forumdan sonra Rampage V902 almayı düşünüyorum bazı forumlarda özellikle Rampage markasına ön yargısı olan kişiler alınmaz, çabuk bozulur, 1ay sonra hevesin kaçar demiş ama şimdi hayatımda ilk defa direksiyon seti alacağım ve hatta bazen kartondan falan direksiyon seti yapar oynardım ve o bile çok zevk verirdi.
Oynayacağım oyunlar:
Assetto Corsa (öncelik)
ETS 2
Forza Horizon 4,5
en fazla fiyat: 8k.
Zorlarsam: 10k.

Hayatımda hiç direksiyon seti almadım ve şimdi bu forumdan sonra Rampage V902 almayı düşünüyorum bazı forumlarda özellikle Rampage markasına ön yargısı olan kişiler alınmaz, çabuk bozulur, 1ay sonra hevesin kaçar demiş ama şimdi hayatımda ilk defa direksiyon seti alacağım ve hatta bazen kartondan falan direksiyon seti yapar oynardım ve o bile çok zevk verirdi.
Oynayacağım oyunlar:
Assetto Corsa (öncelik)
ETS 2
Forza Horizon 4,5
Rampage tercih etmeyin. Bizzat deneyimledim çok kötü. PXN direksiyon setlerine bakabilirsiniz.

Oynayacağım oyunlar:
Assetto Corsa (öncelik)
ETS 2
Forza Horizon 4,5
Rampage yok olsun.

Rampage alacağıma herhalde kaliteli bir gamepad alıp daha çok zevk alırdım. (Zaten bunu yaptım. Cyclone 2 var ve ETS ve Forza Horizon gibi oyunları kol ile oynuyorum.) Rampage önermiyorum.

Oynayacağım oyunlar:
Assetto Corsa (öncelik)
ETS 2
Forza Horizon 4,5

Hayır sakın almayın.

@AdvocateD hocam gereken öneriyi yapacaktır size.

Kartondan direksiyon ile zevk alıyorsa tekrardan kartondan direksiyon yapmasını önereceğim hocam. 10k vereceği direksiyonla aynı hissi alacak zaten 😅
Hayır sakın almayın.

@AdvocateD hocam gereken öneriyi yapacaktır size.
10k ve altına benim önereceğim birşey yok.

Bütçe artarsa PXN V10 Pro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı