fistukluBaklava Hectopat Kek günü Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Selam, yeni bir Rampage V902 direksiyon seti aldım ancak Forza Horizon 5'te doğru düzgün çalışmıyor. Bir sürü ayar denedim olmadı çözümü bilen var mı?
Selam, yeni bir Rampage V902 direksiyon seti aldım ancak Forza Horizon 5'te doğru düzgün çalışmıyor. Bir sürü ayar denedim olmadı çözümü bilen var mı?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Haziran 2022 #2 Dandik bir set yazılımıda öyle iade edin. Artı 0 Eksi
KS KS fistukluBaklava Hectopat Kek günü Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #3 Rustin Cohle dedi: Dandik bir set yazılımıda öyle iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam iade almadı MediaMarkt sağ olsun. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: Dandik bir set yazılımıda öyle iade edin. Genişletmek için tıkla... Hocam iade almadı MediaMarkt sağ olsun.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 15 Haziran 2022 #4 fistukluBaklava dedi: Hocam iade almadı MediaMarkt sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Yazılım üstünden ayar deneyin belki Forza Horizon 5 ile tam uyumlu değildir set. Artı 0 Eksi
fistukluBaklava dedi: Hocam iade almadı MediaMarkt sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Yazılım üstünden ayar deneyin belki Forza Horizon 5 ile tam uyumlu değildir set.
submaeine Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #5 Rustin Cohle dedi: Yazılım üstünden ayar deneyin belki Forza Horizon 5 ile tam uyumlu değildir set. Genişletmek için tıkla... Eski bir set ben yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Güzel iyi bir set ama güncel oyunlarda sıkıntı çıkarıyor aynısı NFS Heat'ta da oldu. Artı 0 Eksi
Rustin Cohle dedi: Yazılım üstünden ayar deneyin belki Forza Horizon 5 ile tam uyumlu değildir set. Genişletmek için tıkla... Eski bir set ben yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Güzel iyi bir set ama güncel oyunlarda sıkıntı çıkarıyor aynısı NFS Heat'ta da oldu.