Rampage V995 nasıldır?

Merhaba bir sürü konu açtım ve sonunda alacağım ürünü buldum Rampage v995. çok fazla araştırıp baktım bence çok güzel direksiyon şimdi sorum şudur eğer kullanan varsa direksiyon güzel mi?

Alınmaz, nedenini hocalarim zaten belirtmiş. İkinci el G27 veya T150 gibi bir modele yönelin.

Force feedback(FFB), kısaca "geri dönüt" demektir. Bizi oyunun içine alan hissiyattır. Oyunda karşılaştığınız çukur, tümsek gibi engelleri; lastiklerin ısınmasını; aracın kaydığını bize hissettirir.

Rampage, direksiyonlarında encoder kullanmıyor. Bu da sonucunda takılma, donma sorunları yaşamasını sağlıyor. Firmware ile bazı arkadaşlar bu sorunu çözdü fakat bu onu kıytırık bir potansiyometreden oluştuğu gerçeğini değiştirmiyor. Sponsor videolarını izleseniz bile tepkime süresinin çok geç olduğunu çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Almanızı asla tavsiye etmiyorum.

Direksiyon simidi tamamiyle yurt dışı çalıntısı, altta attığım resimdeki model yurt dışında popüler olansubsonic markasının superdrive GS950-X modelidir.
Eki Görüntüle 1865890

Biraz geç yazdım ama V995 direksiyonunda FFB var gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan nokta FFB var olması değil, FFB'nin gücü ve doğruluğudur, ben 16 yıllık DFGT nin o direksiyondan daha doğru FFB vereceğini düşünüyorum. Ayrıca biz size o direksiyonda FFB yok demedik.

FFB var gözüküyor ama muhtemelen şaka FFB'si var yani titreşim motoru var muhtemelen, çünkü gerçek FFB olsaydı sitesinde kaç tork olduğu yazardı. Bunun yerine T150 ya da G29 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı