Efe Hacıoğlu
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar size bir sorunumu açıklayacağım. ETS 2'de manuel Rampage W20 direksiyon setini kullanmaktayım ancak araç debriyaj basmadan kalkabiliyor. Bu da gerçekçiliği bozuyor neden böyle direksiyon setinden mi kaynaklı veya yapmam gereken bir ayar mı var? Çünkü debriyaj basmadan gaza basıyorum araç yine de kalkıyor. Benim bildiğim kadarıyla normalde hafif debriyajsız hafif gaza orantılı basarak araç kalkar aksi halde stop etmesi lazım.
Not: Vites geçişlerinde debriyaj çalışıyor debriyajsız vites geçmiyor ondan yana sıkıntı yok.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Not: Vites geçişlerinde debriyaj çalışıyor debriyajsız vites geçmiyor ondan yana sıkıntı yok.
GüncelArkadaşlar size bir sorunumu açıklayacağım. ETS 2'de manuel Rampage W20 direksiyon setini kullanmaktayım ancak araç debriyaj basmadan kalkabiliyor. Bu da gerçekçiliği bozuyor neden böyle direksiyon setinden mi kaynaklı veya yapmam gereken bir ayar mı var? Çünkü debriyaj basmadan gaza basıyorum araç yine de kalkıyor. Benim bildiğim kadarıyla normalde hafif debriyajsız hafif gaza orantılı basarak araç kalkar aksi halde stop etmesi lazım.
Son düzenleme: