Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Rampage X-CORAL KB-R99 mekanik oyuncu klavyesinde 3 tane LED ışık bulunuyor. Birisi Caps Lock, birisi num lock, öbürünün üzerinde sadece "W" harfi var. Bu tuşun işlevi nedir, nasıl etkinleştirilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2021
Rampage X-CORAL KB-R99 mekanik oyuncu klavyesinde 3 tane LED ışık bulunuyor. Birisi Caps Lock, birisi num lock, öbürünün üzerinde sadece "W" harfi var. Bu tuşun işlevi nedir, nasıl etkinleştirilir?
Çözüm enes.wtp 19 Mart 2021 Ayewun dedi: Nasıl etkinleştirilir? Genişletmek için tıkla... FN+ Sol alttaki Windows tuşuna basarak olduğunu düşünüyorum. Deneyiniz. Eğer olmazsa tekrar bakalım.
Ayewun dedi: Nasıl etkinleştirilir? Genişletmek için tıkla... FN+ Sol alttaki Windows tuşuna basarak olduğunu düşünüyorum. Deneyiniz. Eğer olmazsa tekrar bakalım.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 18 Mart 2021 #2 Windows kilit bildirim ışığı.* Artı 0 Eksi
KS KS Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 enes.wtp dedi: Windows kilit bildirim ışığı.* Genişletmek için tıkla... Nasıl etkinleştirilir? Artı 0 Eksi
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 19 Mart 2021 #4 Ayewun dedi: Nasıl etkinleştirilir? Genişletmek için tıkla... FN+ Sol alttaki Windows tuşuna basarak olduğunu düşünüyorum. Deneyiniz. Eğer olmazsa tekrar bakalım. Artı 0 Eksi Çözüm
Ayewun dedi: Nasıl etkinleştirilir? Genişletmek için tıkla... FN+ Sol alttaki Windows tuşuna basarak olduğunu düşünüyorum. Deneyiniz. Eğer olmazsa tekrar bakalım.
KS KS Ayewun Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 286 Makaleler 6 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #5 enes.wtp dedi: FN+ Sol alttaki Windows tuşuna basarak olduğunu düşünüyorum. Deneyiniz. Eğer olmazsa tekrar bakalım. Genişletmek için tıkla... Evet, etkinleşti. Sağ olun. Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: FN+ Sol alttaki Windows tuşuna basarak olduğunu düşünüyorum. Deneyiniz. Eğer olmazsa tekrar bakalım. Genişletmek için tıkla... Evet, etkinleşti. Sağ olun.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 19 Mart 2021 #6 Ayewun dedi: Evet, etkinleşti. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi akşamlar. Artı 0 Eksi