Rampage X-Jammer Klavye KB-R57 Oyuncu Rainbow Aydınlatmalı USB Türkçe Fiyatı - Trendyol
Rampage Kb-r57 X-jammer Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Tam Türkçe Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
@555232 Rampage'ye selam bile yollamadan direkt bunu al. Çünkü attığın klavye alınmaz.Hiç risk almadan bu ürüne yönelin:
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Kardeşime benzer bir model aldım ve berbatlar, keşke bu parayı ona vereceğime 2.el eski Logitech merkanik klavyeyi alsaydım diyorum.
Tamamen plastik ve 600-700 gram ağırlığa sahip oluyorlar, eski mekanik klavyeler bunlardan kat ve kat daha kaliteliler.
Fakat 170TL'ye alınabilir ama 289TL etmez.
. Bu klavye alınır mı? Şok markette 170 TL. Hissiyatı falan iyi midir?![]()
Rampage X-Jammer Klavye KB-R57 Oyuncu Rainbow Aydınlatmalı USB Türkçe Fiyatı - Trendyol
Rampage Kb-r57 X-jammer Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Tam Türkçe Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.