Rampage X jammer klavye yazmıyor

Bütçe
800 TL

123musti123

Centipat
Yer
Afganistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ne?
Meslek
FBI Special Agent😎
Selam arkadaşlar, 4 ay önce aldığım X jammer klavyem bozuk yazmıyordu. ftpğpğüiçömnbvcxxz0897 tuşları çalışıyor, sorun nedir? Sıvı teması falan da olmadı, ışıkları falan da yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdim yapmadılar kullanıcı hatası dediler.

Daha ne yapılır bilmiyorum. Tamirciye götürsen kazıklar veya fiyatına değmez. Klavye alacaksın sanırım. Rampage, Gamepower gibi Çinli dandik markalar kullanıcıyı hiç önemsemiyor. @Kaan Diktaş siz ne diyorsunuz hocam? Bir şey yapılır mı?

Daha ne yapılır bilmiyorum. Tamirciye götürsen kazıklar veya fiyatına değmez. Klavye alacaksın sanırım. Rampage, Gamepower gibi Çinli dandik markalar kullanıcıyı hiç önemsemiyor. @Kaan Diktaş siz ne diyorsunuz hocam? Bir şey yapılır mı?

Haklısınız hocam ilk ve son Rampage ürün alışım oldu hocam peki ya Rampage yerine önerebileceğiniz klavyeler var mı?

Klasik Rampage. Garantiyi bile adamakıllı veremiyorlar.

Haklısınız hocam ilk ve son Rampage ürün alışım oldu hocam peki ya Rampage yerine önerebileceğiniz klavyeler var mı?
Bütçe nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı