Rampage Zenith Pro alınır mı?

Alınır, buz gibi Alınır hemde, icindeki mcu 52840dan daha performansli, plastik kalitesi cok iyi, medimarkta vardı teşhirde, test ettim, gicirdama esneme yok taş gibi mouse, ucuz olmasının sebebi icinde 400 500 lira maliyete varan mini dongle olmaması, ben o yüzden almadim, her yere takoz gibi 4k dongle taşıyamam, mini dongle benim için önemli değil diyen için bir numara fiyat performans mouse, bizim turkler herseye onyargilidir, içinde rampage ait hicbir bileşen yok, damga var sadece

Peki niye? Furylevel Z1 varken niye Rampage tercih edelim?
Çünkü daha iyi mcu, 4k destekliyor, palm grip isteyen için rampage daha iyi, dareu a950 pronun birebir aynı kopyası

Yani şu foruma neredeyse 1 yıldır girmiyorum, önyargılı ve bilgisiz -18 kitle hala duruyor yani cidden burada. Sorsan, izledin mi donanım arşivindeki inceleme videosunu, sensörler hangi marka, switchler hangi marka desen, cevap veremez, tek söyleyeceği " rampage alınmaz ". Rampage ahmak mı her mouse ürününü 800 lira ortalamayla satarken 2000 tl ye mouse satmaya kalksın ? Demekki bu sefer doldurmuşlar içini ürünün değil mi ? Araştırın öyle konuşun ya.

Hayır bide önerilere gel furylevelz1, temu önerisi. temu da 1000 tl den yukarı, 670 tl den aşağı alışverişe izin verilmiyor, hata veriyor, bide furylevelz1 önerisi, hani attackshark önerisi görsem bir nebze tamam dicem... rampage in 3 yıl garantisi var, furylevelz1 in kaç ?
Bak şimdi bu furyayı izleyin konulara bakın " gamepower gasket elit pro / x klavye hakkında neler demişler :D hakiki mekanik klavye, yağlı switch, LCD ekran var, 7 veya 8 katmandan oluşuyor, katman malzemeleri üst segment, 3 yıl garantisi vardı hatırladığım kadarıyla.. Hiç merak etmiyorum ne dediklerini biliyorum " gamepower alınmaz" "böyle dandik marka alacağıma choksoktuncek markasını alırım daha iyi", aliexpress den yurtdışından markalar önermeler.. değişmiyor bu furya ya..

Burda "alınmaz" diyen hocalarımız yüzünden almayan arkadaşlar, çok büyük mağdur oldunuz bilginize. Donanım arşivinin incelemesinden sonra almış ve bu zamana kadar kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.. mouse mükemmel.. çok hafif, gecikme falan alakası yok, kablolu mouse kullanıyor gibiyim. Şarjı günlük 5 saatlik kullanımda falan 2,5 haftayı rahat çıkarıyor. Tıklama tuş hissiyatı mükemmel. Beyazınıda almaya karar verdim ama stok yok hiçbiyerde. Bulabilirseniz kesinlikle kaçırmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı