Rampage Zenith Pro alınır mı?

Bütçe
0-2500
Rampage'den cikolata alinmaz. Sinerji guvenilirdir istanbuldaysan magazalarina gidip fiziksel olarak da gorebilirsin fareyi. Hepsiburada uzerindede satiyorlar daha pahaliya.

Alternatif:

Bütçe maksimum 2500 ise 2600'e zorlayıp Scyrox V6 alın derim ben.
Hocam wraith de felan var o mouse. Hepsiburada veya Trendyol da varsa ya da n11 vs linkini atarsanız sevinirim. O mouse cidden güzel çünkü.

Heh hocam işte aradigim yorum bu. Ben alternatif istiyorum ancak atılan alternatiflerin içeriği daha kötü. Nordic 52833 mcu var. 3395 sensör. Fiyatı önemli değil iyi mi değil mi o önemli.

Aslinda attiklarim daha iyi hocam.

L7 Pro:

PAW3395 sensor
Realtek MCU (suan icin en guclu mouse mcu'su)
8K hz
Daha iyi malzeme kalitesi ve yazilim.

Royal Kludge M3:

PixArt 3950 sensör (42000 dpi)
Geehy aPM32F465ceu6 (Nordic 52840'dan daha güçlü)
Omron D2FC-F-7n mekanik switch (100M)
Huano S9 encoder.
8K Hz
Daha iyi batarya, malzeme kalitesi ve yazilim.

Aslinda attiklarim daha iyi hocam.

L7 Pro:

PAW3395 sensor
Realtek MCU (suan icin en guclu mouse mcu'su)
8K hz
Daha iyi malzeme kalitesi ve yazilim.

Royal Kludge M3:

PixArt 3950 sensör (42000 dpi)
Geehy aPM32F465ceu6 (Nordic 52840'dan daha güçlü)
Omron D2FC-F-7n mekanik switch (100M)
Huano S9 encoder.
8K Hz.
Hocam hani dediğim gibi gaming gen uzerinden baktım stok Yok. Diğer mouse de sinerji de. Hani gerçekten içeriği daha iyi olabilir zaten dediğim gibi o tarz sitelerden almam mümkün olsa darmoshark M3 pro max alacaktım.

Hocam hani dediğim gibi Gaming gen uzerinden baktım stok yok. Diğer mouse de Sinerji de. Hani gerçekten içeriği daha iyi olabilir zaten dediğim gibi o tarz sitelerden almam mümkün olsa Darmoshark M3 Pro Max alacaktım.

Sinerji Hepsiburada uzerinden 2500 TL'ye satiyor hocam Royal Kludge'yi. Oradan alabilirsin kupon vs de varsa daha uyguna gelir.

Hocam wraith de felan var o mouse. Hepsiburada veya Trendyol da varsa ya da n11 vs linkini atarsanız sevinirim. O mouse cidden güzel çünkü.

Var ama 2900 TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı