Rampage Zenith Pro alınır mı?

Ben wraithesports karşı iade sorunu yaşarsam ne yapacağım oldu ben mouse beğenmedim veya olmadı ne yapmam lazım.

Ben wraithesports karşı iade sorunu yaşarsam ne yapacağım oldu ben mouse beğenmedim veya olmadı ne yapmam lazım.

Marka bozuk gelmediği süreçte iade almayacak.

Merhaba ben Rampage zenith Pro alacağım, alınır mı? Ve 2300 veya 2400 TL alacağım, değer mi ve yazılımı şu an aktif olarak çalışır mı?

İlla kablosuz mu olacak hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip Rampage alıp 1 sene sonra ağlayacaksın.

Ama garanti durumunda fazla bir sorunum olmayacak. Bir cokkez aldım ve bir sorunumda garanti cok fazla yardımcı oldu ben bu bütceye alınacak mouse mi öğrenmek istiyorum ben wrait kötü demiyorum ama beyenmedimde iade alınmayacak bunu beğenmediğmde iade alınacak.

Niye beğenmeyeceğinizi düşünüyorsunuz ki mouse çok güzel bir mouse özellikleri on numara tutuş şeklini biliyorsan ona göre öneri yapalım fark etmez dersen bu mouse seni üzmez.

Ben cok mouse değiştirmek istemiyorum beğenmeme sebibi İtopya yüzünden oldu 2 ay iade ile uğraştım.

Bir tık pahalı ama dediğim gibi özellikleri güzel zenith Pro'nun da alınır mouse alınmaz değil ama işte bir tık pahalı o var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…