Peki beğenmediğimde ne yapacağım?
Oyun içinse pek tavsiye etmem ani donmalar olur kablolu daha iyi o konuda bende Rampage mouse ve mekanik klavye var 5 senedir canavar gbi. Kablosuzlar sıkıntı maalesef.
Peki beğenmediğimde ne yapacağım?
Oyun içinse pek tavsiye etmem ani donmalar olur kablolu daha iyi o konuda bende Rampage mouse ve mekanik klavye var 5 senedir canavar gbi. Kablosuzlar sıkıntı maalesef.
Garanti konusunda yardımcı neden olmasınlar, sadece ürünü açtığın zaman iade edemeyeceksin, sırf iade alacaklar diye kötü mouse kullanmak istiyorsan buyur. Darmoshark'ı beğenmeyip Rampage beğeniyorsan mouse kullanma sen.
Ya Allah aşkına bir gidin yorum falan yapmayın siz, kablosuzlar takılma yapacakmış, o yüzden içinden 2.4 GHz dongle çıkıyor değil mi güzel kardeşim, komiksiniz
.
Kral Rampage cok iyi olmadığını biliyorum mesele şu ben bu mouse aldığımda beğenmediğim zaman direk iade oluşturup verebileceğim ama wrait ise beğenmediğimde almayacaklar ondan ben alırken cok düşünüyorum ben kalkıp kötü demiyorum Rampage'den daha iyi onu biliyorum özelliklerine bakınca Wraith daha iyi.
Hocam neye göre kime göre yapmayın gözünüzü seveyim yapsa da bir sıkıntı vardır ürün değişir vs bir şey olur ben 3 yıldır kablosuz mouse kullanıyorum bir kere bile sıkıntı yapmadı.
Oyun için tavsiye etmem pek masaüstünde laptopta gideri var.
Oyun için tavsiye etmem pek masaüstünde laptopta gideri var.
Kral Rampage cok iyi olmadığını biliyorum mesele şu ben bu mouse aldığımda beğenmediğim zaman direk iade oluşturup verebileceğim ama wrait ise beğenmediğimde almayacaklar ondan ben alırken cok düşünüyorum ben kalkıp kötü demiyorum Rampage'den daha iyi onu biliyorum özelliklerine bakınca Wraith daha iyi.
Kalite, elime oturmaması, yazılımın çalışmaması, donanımsan sorun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.