Rampage Zenith Pro alınır mı?

Peki beğenmediğimde ne yapacağım?

Oyun içinse pek tavsiye etmem ani donmalar olur kablolu daha iyi o konuda bende Rampage mouse ve mekanik klavye var 5 senedir canavar gbi. Kablosuzlar sıkıntı maalesef.

Oyun içinse pek tavsiye etmem ani donmalar olur kablolu daha iyi o konuda bende Rampage mouse ve mekanik klavye var 5 senedir canavar gbi. Kablosuzlar sıkıntı maalesef.

Hocam neye göre kime göre yapmayın gözünüzü seveyim yapsa da bir sıkıntı vardır ürün değişir vs bir şey olur ben 3 yıldır kablosuz mouse kullanıyorum bir kere bile sıkıntı yapmadı.

Kral Rampage cok iyi olmadığını biliyorum mesele şu ben bu mouse aldığımda beğenmediğim zaman direk iade oluşturup verebileceğim ama wrait ise beğenmediğimde almayacaklar ondan ben alırken cok düşünüyorum ben kalkıp kötü demiyorum Rampage'den daha iyi onu biliyorum özelliklerine bakınca Wraith daha iyi.

Rampage zenith Pro kötü bir mouse değil ama onu da söyleyeyim sadece önerdiğimiz mouse daha iyi yoksa zenith Pro hiç de kötü bir mouse değil tam aksine Rampage gibi bir markadan böyle güzel bir ürün çıkması beni çok mutlu etti açıkçası.

Hocam neye göre kime göre yapmayın gözünüzü seveyim yapsa da bir sıkıntı vardır ürün değişir vs bir şey olur ben 3 yıldır kablosuz mouse kullanıyorum bir kere bile sıkıntı yapmadı.

Oyun için tavsiye etmem pek masaüstünde laptopta gideri var.

Kalite, elime oturmaması, yazılımın çalışmaması, donanımsan sorun.

Oyun için tavsiye etmem pek masaüstünde laptopta gideri var.

Kral kablosuz mouse artık bozul değilse kasmas veya takılmaz o devir ilk zamanlardı şimdi artık onlar kalktı desek daha iyi olur.

Yorumlara bak olumsuz varsa alma sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…