Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Nisan 2025 #41 sistema dedi: O zaman 2000 TL olsaydı alınabilirdi sizin diğeceniz. Genişletmek için tıkla... O bütçede daha iyileri var tabi ama önceliğim tutuş şeklim ve garanti hizmetinin kalitesi olduğu için ona göre tercih yapardım ben de sizin gibi.
sistema dedi: O zaman 2000 TL olsaydı alınabilirdi sizin diğeceniz. Genişletmek için tıkla... O bütçede daha iyileri var tabi ama önceliğim tutuş şeklim ve garanti hizmetinin kalitesi olduğu için ona göre tercih yapardım ben de sizin gibi.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #42 EmirHene dedi: Eki Görüntüle 2465864 Elinizi bir cetvel veya mezura ile ölçebilirsin. Genişletmek için tıkla... En üstteki gibi kullanıyorum parmak ile mi ülçmem lazım. @EmirHene orta parmak ile 16 17 avuç içi ise 9 .
EmirHene dedi: Eki Görüntüle 2465864 Elinizi bir cetvel veya mezura ile ölçebilirsin. Genişletmek için tıkla... En üstteki gibi kullanıyorum parmak ile mi ülçmem lazım. @EmirHene orta parmak ile 16 17 avuç içi ise 9 .
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Nisan 2025 #43 sistema dedi: En üstteki gibi kullanıyorum parmak ile mi ülçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Orta parmaktan bilek çizgisine kadar.
sistema dedi: En üstteki gibi kullanıyorum parmak ile mi ülçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Orta parmaktan bilek çizgisine kadar.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.404 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #44 sistema dedi: En üstteki gibi kullanıyorum parmak ile mi ülçmem lazım. @EmirHene orta parmak ile 16 17 avuç içi ise 9 10 arasında. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3S Max ile pek sorun yaşamazsın, Pro Max'e göre daha kompakt olduğu için rahat hissedersin.
sistema dedi: En üstteki gibi kullanıyorum parmak ile mi ülçmem lazım. @EmirHene orta parmak ile 16 17 avuç içi ise 9 10 arasında. Genişletmek için tıkla... Darmoshark M3S Max ile pek sorun yaşamazsın, Pro Max'e göre daha kompakt olduğu için rahat hissedersin.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #45 Yuiis dedi: Eki Görüntüle 2465870 Orta parmaktan bilek çizgisine kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman 16 17 arasında. EmirHene dedi: Darmoshark M3S Max ile pek sorun yaşamazsın, Pro Max'e göre daha kompakt olduğu için rahat hissedersin. Genişletmek için tıkla... Pro Max ve Max ile 50 TL fark ama Max neden daha pahlı. sistema dedi: Tamam o zaman 16 17 arasında. Pro Max ve Max ile 50 TL fark ama Max neden daha pahlı. Genişletmek için tıkla... Ve neden yazılımı Çince?
Yuiis dedi: Eki Görüntüle 2465870 Orta parmaktan bilek çizgisine kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman 16 17 arasında. EmirHene dedi: Darmoshark M3S Max ile pek sorun yaşamazsın, Pro Max'e göre daha kompakt olduğu için rahat hissedersin. Genişletmek için tıkla... Pro Max ve Max ile 50 TL fark ama Max neden daha pahlı. sistema dedi: Tamam o zaman 16 17 arasında. Pro Max ve Max ile 50 TL fark ama Max neden daha pahlı. Genişletmek için tıkla... Ve neden yazılımı Çince?
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.404 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #46 sistema dedi: Tamam o zaman 16 17 arasında. Pro Max ve Max ile 50 TL fark ama Max neden daha pahlı. Ve neden yazılımı Çince? Genişletmek için tıkla... Pek bir fikrim yok, büyük ihtimalle boyutlarından dolayı üretim farkı vardır, menşeisi Çin ise normal Çince olması.
sistema dedi: Tamam o zaman 16 17 arasında. Pro Max ve Max ile 50 TL fark ama Max neden daha pahlı. Ve neden yazılımı Çince? Genişletmek için tıkla... Pek bir fikrim yok, büyük ihtimalle boyutlarından dolayı üretim farkı vardır, menşeisi Çin ise normal Çince olması.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #47 EmirHene dedi: Pek bir fikrim yok, büyük ihtimalle boyutlarından dolayı üretim farkı vardır, menşeisi Çin ise normal Çince olması. Genişletmek için tıkla... Peki yazılımı nasıl anlıyacağım Çince olduğu için? Türkçe dil desteği var mıdır? Veya aranızda kullanasa varsa yardımcı olabilir mi?
EmirHene dedi: Pek bir fikrim yok, büyük ihtimalle boyutlarından dolayı üretim farkı vardır, menşeisi Çin ise normal Çince olması. Genişletmek için tıkla... Peki yazılımı nasıl anlıyacağım Çince olduğu için? Türkçe dil desteği var mıdır? Veya aranızda kullanasa varsa yardımcı olabilir mi?
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.404 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #48 sistema dedi: Peki yazılımı nasıl anlıyacağım Çince olduğu için? Türkçe dil desteği var mıdır? Veya aranızda kullanasa varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla ayar yok zaten, İngilizce seçeneği vardır büyük ihtimalle.
sistema dedi: Peki yazılımı nasıl anlıyacağım Çince olduğu için? Türkçe dil desteği var mıdır? Veya aranızda kullanasa varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla ayar yok zaten, İngilizce seçeneği vardır büyük ihtimalle.
S sistema Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #49 EmirHene dedi: Fazla ayar yok zaten, İngilizce seçeneği vardır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Peki bunun içinden bir dambıl cıkıyor mu yoksa 1000Hz sabit mi kullanacağım @EmirHene
EmirHene dedi: Fazla ayar yok zaten, İngilizce seçeneği vardır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Peki bunun içinden bir dambıl cıkıyor mu yoksa 1000Hz sabit mi kullanacağım @EmirHene
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.404 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #50 sistema dedi: Peki bunun içinden bir dambıl cıkıyor mu yoksa 1000Hz sabit mi kullanacağım @EmirHene Genişletmek için tıkla... Dongle çıkıyor ama 1000 Hz sabit kullanabiliyorsunuz, Hz önemliyse 400 daha çıkın Scyrox V6-V8 alın bence.
sistema dedi: Peki bunun içinden bir dambıl cıkıyor mu yoksa 1000Hz sabit mi kullanacağım @EmirHene Genişletmek için tıkla... Dongle çıkıyor ama 1000 Hz sabit kullanabiliyorsunuz, Hz önemliyse 400 daha çıkın Scyrox V6-V8 alın bence.