Rampage Zenith Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan qbec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 120

qbec

Yoctopat
Daha fazla  
Güncel olarak Rampage Zenith Pro alınır mı? Hot swap olması dikkatimi çekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
kral rampageden niye uzak duracam wraith alacaktım temassızlık problemi var diyorlar wraithin sitesinde başka bir marka alayım diyorum onlarında ne yazılım var ne de bir garantisi en azından rampage garantisi falan var birde hot swap zaten yoksa almamda

%75 olsun dersen bu model fena bir model. Şarjı 1 ay 1.5 ay falan gidiyor üstüne bir de ekranı var.

zaten bana göre logitech dışına çıkmamak gerek ama hot swap yok g pro x hoşuma gidiyor ama bilmiyorum veya steel series apex pro ben ömürlük olsun istiyorum

kral rampageden niye uzak duracam wraith alacaktım temassızlık problemi var diyorlar wraithin sitesinde başka bir marka alayım diyorum onlarında ne yazılım var ne de bir garantisi en azından rampage garantisi falan var birde hot swap zaten yoksa almamda
Hot swap attıklarımda da var da rampage genel olarak kalitesi daha fiyat performans bir marka. O kadar para verilmez.

YUNZII B75'de hem driver var hem de özellikleri fiyatına göre daha iyi. Logitech devri bitti artık.

Kral Rampage'den niye uzak duracağım Wraith alacaktım temassızlık problemi var diyorlar Wraith'in sitesinde başka bir marka alayım diyorum onların da ne yazılım var ne de bir garantisi en azından Rampage garantisi falan var bir de hot swap zaten yoksa almamda.

Rampage ürünlerinin kalitesiz olduğunu düşünüyorum birkaç tane ürün almışlığım var driverları bile kullanışsız çok boş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı