Hot swap attıklarımda da var da rampage genel olarak kalitesi daha fiyat performans bir marka. O kadar para verilmez.kral rampageden niye uzak duracam wraith alacaktım temassızlık problemi var diyorlar wraithin sitesinde başka bir marka alayım diyorum onlarında ne yazılım var ne de bir garantisi en azından rampage garantisi falan var birde hot swap zaten yoksa almamda
Kral Rampage'den niye uzak duracağım Wraith alacaktım temassızlık problemi var diyorlar Wraith'in sitesinde başka bir marka alayım diyorum onların da ne yazılım var ne de bir garantisi en azından Rampage garantisi falan var bir de hot swap zaten yoksa almamda.
YUNZII RT75 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE) bu nasıl kralHot swap attıklarımda da var da rampage genel olarak kalitesi daha fiyat performans bir marka. O kadar para verilmez.
YUNZII B75'de hem driver var hem de özellikleri fiyatına göre daha iyi. Logitech devri bitti artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.