Ramtech DG214 / i5 4570 - GT740 - 16 GB RAM'li sistem alınır mı?

Utku1231

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba böyle bir sistem buldum ve siparişini verdim bile. Test videolarında filan GTA 5 90FPS Forza vb. 60 FPS orta ayarlarda PUBG Mobile 70 80 FPS assetto 50FPS.
Yani şunu demek istiyorum. İnsanlar bu sistemi neden kötülüyor ve bu sistem ile hangi oyunları oynayabilirim? Eğer söyledikleri yalansa +256 GB HDD takacağım.

Siparisi vermeniz iyi olmamis. Zaten sistemdeki islemci, ekran karti ikinci eldir. GT'den daha iyi ikinci el bir sistem olabilirdi.

16gb ram iyi.
İ5 4.nesil işlemci geride kaldı.
GT 740 geride kaldı.
GTA5 testi bu ekran kartıyla ne zaman yapılmış? Belliki eskiden yapılmış şuanda güncel gta 5i kaldırmayabilir.

İmkanı yok o FPS'leri vermesinin. APU daha iyi olurdu. Keşke sipariş vermeden önce sorsaydınız.

16gb ram iyi.
İ5 4.nesil işlemci geride kaldı.
GT 740 geride kaldı.
GTA5 testi bu ekran kartıyla ne zaman yapılmış? Belliki eskiden yapılmış şuanda güncel gta 5i kaldırmayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam video 3 hafta önceye ait ve güncel gta sanirim ama ben cracklı 60gb indiricem

İ
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam video 3 hafta önceye ait ve güncel gta sanirim ama ben cracklı 60gb indiricem

İleride rx580 ve i7 4. Nesil takabilirim 300w psu uyumlu olurmu

İmkanı yok o FPS'leri vermesinin. APU daha iyi olurdu. Keşke sipariş vermeden önce sorsaydınız.

Tamam sistem gelsin bir bakayım FPS değerlerini ona göre iade yaparım belki de iyi gelecek belli olmaz ama sizin dediğine göre dandik bir PC ymiş

Merhaba Hocam aldınız mı bilmiyorum ama aynı sistemi bende aldım Trendyol'dan crackli 60 GB GTA'da bile 1366x768 Low da maximum 45 FPS alıyordum, 1280x720p Low'da bile en baba 55e çıkıyordu oda çok nadir zaman geldiğinde 27ye bile düştüğü oldu, bende dayanamadım RX 550 taktım fişek gibi çalışıyor GTA 1080p 100 FPS alıyorum.

Merhaba Hocam aldınız mı bilmiyorum ama aynı sistemi bende aldım Trendyol'dan crackli 60 GB GTA'da bile 1366x768 Low da maximum 45 FPS alıyordum, 1280x720p Low'da bile en baba 55e çıkıyordu oda çok nadir zaman geldiğinde 27ye bile düştüğü oldu, bende dayanamadım RX 550 taktım fişek gibi çalışıyor GTA 1080p 100 FPS alıyorum.
kasam elime gledi bende aynı değerleri alıyorum şuanda 45 60 fps arası sizin dediğiniz gibi rx580 veya rx550 alıcağım aynı sistem değilmi? anakartla uyuşuyor ekran kartı
da bile 1366x768 Low da maximum 45 FPS alıyordum, 1280x720p Low'da bile en baba 55e çıkıyordu oda çok nadir zaman geldiğinde 27ye bile düştüğü oldu, bende dayanamadım RX

Kasam elime gledi bende aynı değerleri alıyorum şu anda 45 60 FPS arası sizin dediğiniz gibi RX580 veya RX550 alacağım aynı sistem değil mi? Anakartla uyuşuyor ekran kartı

Aynı sistemde hocam RX580 PSU kaldırmaz bende o nedenle RX 550 aldım gayet iyi bir kart Mortal Kombat 11 bile oynuyorum tavsiye ederim, çok pahalı gelirse 2.ele yönelebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı