Ramtech RUN sistem alınır mı?

Hocam işin içinde Turbox var baştan fos sakın ama sakın bunu alayım deme gelelim diğer detaya adam DDR5 RAM kullandım demiş farklı birine yazdığı cevapta ki anakart maksimum DDR4 RAM destekliyor :D yine de alıp 2 hafta içinde üzülmek istersen tercih senin.

1750540814728.png

Ayrıca RX 580 için 400W PSU kullanmışlar komedi gibi sistem :D

Arkadaşım almayı düşünüyor, bu sistem alınır mı?

Eğer alınmaz diyorsanız 9-13K arası hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?

Satılık: RTX 2060 - 12100F 16 GB 500 GB SSD sistem senin attığından daha ucuz ve çok daha iyi bir sistem. Bu daha mantıklı olacaktır.

Arkadaşım almayı düşünüyor, bu sistem alınır mı?

Eğer alınmaz diyorsanız 9-13K arası hazır sistem önerisinde bulunabilir misiniz?
ssd çok yetersiz en azından 1 tb lik alırsanız daha makul olur birde daha güçlü bir işlemcili sistem tercihi yapmanız performans açısından daha çok verim alırsınız özellikle BF1 gibi yüksek sistem gerektiren oyunlarda.

SSD çok yetersiz en azından 1 TB'lik alırsanız daha makul olur bir de daha güçlü bir işlemcili sistem tercihi yapmanız performans açısından daha çok verim alırsınız özellikle BF1 gibi yüksek sistem gerektiren oyunlarda.

Hocam sen ne anlatıyosun adam buna isterse 6 GB SSD alsın ne değişecek Turbox diyorum sana DDR4 anakarta DDR5 RAM taktım diyor yorumlarda sen SSD diyosun ha bir de BF deli gibi sistem istemiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı