Ramtest64 ne kadar sürer?

joebarbao

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlmeci: İntel İ5 10400f Ekran Kartı: Asus Dual Rtx 2060 6 gb Ram:Pny 2*8 3200MHz Ssd: Kioxia Exceria 480GB sata Hdd: Seagate Barracuda 1TB Monitör:Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 1ms Klavye:Gamebooster G918 Red Switch Beyaz Mouse:Razer Deathadder Essential Beyaz
Merhaba arkadaşlar bir süredir mavi ekran hatası alıyorum. Maalesef yaklaşık 2-3 hafta oldu ve bilgisayarım yeni 1 buçuk 2 aylık bir sistem, dün konu açtım bir arkadaş sağ olsun bayağı bir yardım etti ama yine mavi ekran verdi. Bugün Blue Screen View ile hata kodunu öğrendim, ntoskrnl.exe diye bir hataymış, Windows dosyalarıyla alakalı bir hataymış ve format atıp yeni kurulum yapmam lazımmış galiba. Dump file yazan yerin bug check string sekmesin altında da verdiği mavi ekran hatalarınıdan 2 tanesinde MEMORY_MANAGEMENT hatası yazıyordu. Acaba RAM'lerde mi sıkıntı var deyip Ramtest64 ile test ediyorum. 2 saat 26 dakika oldu ve 0 error buldu. Daha ne kadar sürer acaba 32 GB DDR5 RAM'ler?

8-12 saat sürebilir. Gece açık bıraksaydın sabaha kadar bitseydi daha iyi olurdu. Ben öyle yapmıştım.

8-12 saat sürebilir. Gece açık bıraksaydın sabaha kadar bitseydi daha iyi olurdu. Ben öyle yapmıştım.

Haklısınız ama gece çalışıyorum aklıma gelmedi maalesef 2 buçuk yaptı durdurdum sonra tekrar başlatınca şunu dedi normal mi, ona göre tekrar açık bırakıp başlatacağım test finished with no errors detected.

Haklısınız ama gece çalışıyorum aklıma gelmedi maalesef 2 buçuk yaptı durdurdum sonra tekrar başlatınca şunu dedi normal mi, ona göre tekrar açık bırakıp başlatacağım test finished with no errors detected.

Test bitti sorun bulunmadı demiş. Erken bitirdiğin içindir. Tekrar başlatabilirsin.

Test bitti sorun bulunmadı demiş. Erken bitirdiğin içindir. Tekrar başlatabilirsin.
Tamamdır tekrar başlaştım evdekilere söyledim şuan 5 buçuk saat olmuş ve 0 hata var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı