Steam Ranch Simulator 0.59 dolar

Makaleler
9
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz
CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit
Anakart: ASUS PRIME B650M-R
SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2
SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2
1739896482590.png

Açık dünyada kendi çiftliğinizi kurduğunuz simülasyon oyunu Ranch Simulator, Steam'de indirimle birlikte 0,59 USD (22 TL)'ye düştü.

Oyun sayfası: Save 80% on Ranch Simulator: Build, Hunt, Farm on Steam

Ayrıca yeni çıkmış DLC olan Ranch Simulator: Southwest Ranch & Farm Expansion pack, %33 indirimle birlikte 1.33 USD (48 TL)'ye çıkış yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun nasıl, sarıyor mu? Bana tırt amele Simulator onu al şuraya götür para kazan parayla evi geliştir mantığı klasik simulator oyunu gibi geldi görüntülerden.

@UmutMelihAkyol kral geçen indirimde paylaşmıştın Death and Taxes'i oynadım acayip tırtmış ya gram sarmadı Papers, Please gibi bir şey sandım. O buna bin basar. Bunda hiçbir şey yok. Diyaloglar eehh işte sadece onun dışı rezalet. Yine de fırsat güzeldi paylaştığın için sağ ol.

Oyun nasıl, sarıyor mu? Bana tırt amele Simulator onu al şuraya götür para kazan parayla evi geliştir mantığı klasik simulator oyunu gibi geldi görüntülerden.
Hocam Simülasyon oyunlarının sürekli kısır döngüde aynı şeyleri yaptırma olayını ben de sevmiyorum. Bu oyunu oynamadım ama ilk bakışta bu fiyata da alınır gibi açıkçası.

Oyunu deneyimleyen biri varsa fikri nedir acaba? Mesela Supermarket Simulator, Gas Station Simulator bunlara göre karşılaştırırsa eksileri ve artıları neler?

Hocam Simülasyon oyunlarının sürekli kısır döngüde aynı şeyleri yaptırma olayını ben de sevmiyorum. Bu oyunu oynamadım ama ilk bakışta bu fiyata da alınır gibi açıkçası.

Oyunu deneyimleyen biri varsa fikri nedir acaba? Mesela Supermarket Simulator, Gas Station Simulator bunlara göre karşılaştırırsa eksileri ve artıları neler?
Valla aldım ya en kötü 20 lira çöpe atmış oluruz

@Arkserhat, iki ağaç kesince 4090 ekran kartında bile 30 FPS'e düşüyor. Ciddi anlamda optimizasyon olarak dünyanın en kötü oyunu olabilir benim açımdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı