Çözüldü Ranch Simulator açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Theodinson

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 gb
Ekran kartı
4070
İşlemci
14700hx
Oyunu sildim yükledim, dosya doğruladım hiçbiri işe yaramadı.
Bu hatayı alıp duruyorum:
LowLevelFatalError [File:D:\build\++UE5\Sync\Engine\Source\Runtime\Windows\D3D11RHI\Private\D3D11Util.cpp] [Line: 261]
Createswapchainresult failed with error DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED 00000000.
At D:\build\++UE5\Sync\Engine\Source\Runtime\Windows\D3D11RHI\Private\Windows\WindowsD3D11Viewport.cpp:294

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sizin için araştırdım aynı hatayı alan hiç kimse bulamadım size tavsiyem ranch Simulator kendi Discord sunucusuna sormanız eminim orada yardımcı olacaklardır.

Teşekkür ederim sağ olun deneyeceğim.

Hocam sizin için araştırdım aynı hatayı alan hiç kimse bulamadım size tavsiyem ranch Simulator kendi Discord sunucusuna sormanız eminim orada yardımcı olacaklardır.

Yardımcı olmaya çalıştılar ama herhangi bir çözüm bulamadılar ne yazık ki.

Belki birisinin işine yarar diye çözümünü buldum kurcalarken; Omen Gaming Hub'dan Hybrid modunu kapatınca sorun çözüldü.

Teşekkür ederim sağ olun deneyeceğim.

Yardımcı olmaya çalıştılar ama herhangi bir çözüm bulamadılar ne yazık ki.

Belki birisinin işine yarar diye çözümünü buldum kurcalarken; Omen Gaming Hub'dan Hybrid modunu kapatınca sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı